23948sdkhjf

Fleksibel controller

Med udgangspunkt i Rockwell Automation’s brede palet af løsninger inden for Integrated Architecture giver virksomjhedens nye controllere samme fleksibilitet, reduceret udviklingstid og omkostninger samt brugervenlighed som i de større systemer.
Allen-Bradley CompactLogix programmerbar automationscontroller sikrer integreret servo via EtherNet/IP i en enkelt controller med samme konfiguration, netværks- og visualiseringsmiljø som mere omfattende systemer baseret på Allen-Bradley ControlLogix’ controllere. CompactLogix giver endnu bedre mulighed for skalerbare løsninger på et bredere sortiment af maskiner.

Ÿ Allen-Bradley Kinetix 350 servodrev på EtherNet/IP forenkler netværksarkitekturen ved at eliminere behovet for et separat motion-netværk. Herved er Kinetix 350 servodrev en high-performance, omkostningseffektiv løsning for maskiner uden behov for koordinerende akser.

Ÿ Allen-Bradley PanelView Plus 6 og PanelView Plus Compact operatørinterface muliggør en omkostningseffektiv og avanceret integration med Allen-Bradley Logix Platform.

Ÿ Rockwell Software RSLogix 5000 design og sofwarekonfiguration stiller et enkelt udviklingsmiljø til rådighed for alle de nye produkter og inkluderer mulighed for den integrerede komplette løsning via EtherNet/IP.mola

Yderligere information:

Rockwell Automation A/S

7011 0109
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125