23948sdkhjf

Automation University rammer Danmark

Rockwell Automation's europæiske bruger- og uddannelseskonference, Automation University, lægger vejen forbi Bella Center fra 9.-10. maj, hvor deltagerne i løbet af to intense dage kommer hele vejen rundt om produktions-virksomheders og maskinbyggeres udfordringer og muligheder.
Hovedbudskabet er Integrated Architecture med EtherNet/IP som altoverskyggende netværk. Kundeindlæg, produktnyheder, live demos, hands-on, stort messeområde og tæt sparring med eksperter danner rammen om Automation University.

Med 600 forventede deltagere fra de nordiske lande, mere end 60 forskellige sessioner og et stort messeområde med opbud af software, hardware og Rockwell Automations automationsspecialister lægger Rockwell Automation op til to intensive og oplevelsesrige dage.

- Både i Danmark og i de øvrige nordiske lande er virksomheder langt fremme i brugen af automationsprodukter, og de fokuserer i stigende grad på integrerede løsninger som nøglen til effektivitetsforbedringer. Derfor har vi valgt at sætte særligt fokus på Integrated Architecture, som er én fælles platform til hele automationsløsningen, siger Jan Kaihøj, markedschef hos Rockwell Automation A/S.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125