23948sdkhjf

Ny smart produktserie får premiere på VTM 2014

LPM Production A/S i Ølgod udvider nu forretningsområde og anvender mange års erfaring og teknisk viden omkring komponentproduktion til at skabe en produktserie, som skal være med til at sikre produktionsvirksomheder en forbedret konkurrenceevne.
Produktserien, Smart Tools, arbejder ud fra det simple princip om at tænke smartere i produktionen. Produkterne, som alle har til formål at spare tid i produktionen og øge effektiviteten, er skabt gennem flere års udvikling og løbende forbedringer til anvendelse i deres egen produktion. Nu er tiden kommet til at tage skridtet videre, og lade produktserien komme ud til markedet så den kan forhåbentlig være med til at sikre danske og europæiske virksomheders ellers faldende konkurrenceevne, lyder det fra virksomheden.

Serien har for alvor premiere i den kommende uge på VTM 2014-messen i Odense ved stand C-5112, hvor hele serien vil være udstillet. Det vil være muligt at få en afklarende snak med LPMs repræsentanter for at høre mere om, hvordan Quick-Controlleren, Quick-Shift og Ruhedsmålerstativet kan bidrage til produktionsforbedringer.

De tre foreløbige produkter i serien har hver deres fokus:

Quick-Controller sikrer tryghed til en uovervåget produktion. Ved automatisk at kunne opdele en produktion i seks mindre batches i udtagelige opsamlingskasser, mindskes tiden som anvendes i sorteringen og verificeringen af emnerne i tilfælde af påviste fejl.

Quick-Shift løser med sin mekaniske kobling problemer, som visse grundholdere har i forbindelse med fem-akset bearbejdning og gør samtidig, at der er en skiftetid på kun 20 sekunder fra fikstur til fikstur. Endvidere giver den en lavere cyklustid, hvilket yderligere mindsker produktionsomkostningerne.

Ruhedsmålerstativet muliggør måling af vinklede flader, og det kan tilpasses, så det fungerer med alle typer ruhedsmålere på markedet. Med V-slidsen i bundpladen har vi gjort det betydeligt hurtigere at opsætte til måling af emner, hvor der ikke er behov for vinkling under målingen. Dette er en yderst simpelt og elegant forbedring, som har stor betydning i hverdagen.

Beslutningen om at tage springet fra at være en ordreproducerende virksomhed til nu også at udvikle procesoptimerede produkter, er ikke blevet truffet natten over.

LPM har gennem tankegangen, MAX-optimering, i en længere årrække, udvidet kompetencerne inden for rådgivning af deres kunder i optimering af komponenter, så både funktionalitet og pris sikres at være bedst mulige. Herved ses Smart Tools-serien som en naturlig forlængelse heraf i en kontinuerlig stræben efter optimering af industrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078