23948sdkhjf

Webapplikation til automotive industrien

Seco Tools lancerer en ny webapplikation, der er udviklet til at give support og inspiration til virksomheder inden for automotive industrien. Webapplikationen indeholder også informationer der kan bruges af virksomheder der producerer landbrugs- og konstruktionsudstyr.
Den nye webapplikation giver en masse informationer, både i form af video- og tekst. Besøgende vil få en brugervenlig oplevelse, der gør det nemt at se informationer om de seneste produktionstrends, proces- og produktnyheder samt praktiske eksempler på hvordan de anvendes. Webapplikationen giver informationer om materialer, bearbejdningsprocesser og andre aspekter ved bilproduktion - også informationer der rækker langt udenom Secos egne værktøjer.

Et af højdepunkterne ved den nye webapplikation er 3D interaktive modeller, der giver brugeren mulighed for identificere specifikke komponenter og den bedste løsning, til at producere dem. Informationerne på web applikationen er baseret på den store erfaring, der er samlet af Secos globale netværk af eksperter, som arbejder i tæt partnerskab med bilproducenter over hele verden.

- Mange ser automotive industrien som en fuldt udviklet industri med få ændringer, udtaler Gilles Jolivet, International Application Expert for bilindustrien. - Faktisk er det en industri fyldt med innovation. Bilproducenter står konstant over for udfordringer i udvikling, fra initiativet til at producere mere miljøvenlige køretøjer til at følge produktivitet og miljøforbedringer inden for produktion. Vores nye webapplikation kan hjælpe med noget inspiration og kan hjælpe med at holde trit med de seneste trends og udviklinger.mola

Yderligere information:

Seco Tools A/S

2345 3464
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062