23948sdkhjf

Fjernadministration til nødstrømsanlæg

Konstant adgang til kraft fås ved at implementere en Uninterruptible Power Supply (UPS) kan disse virksomheder være sikre på, at de altid har en umiddelbar back-up, hvis den oprindelige strømforsyning skulle svigte.
Eaton bruger Netbiter fjernbetjening fra HMS Industrial Networks. Det giver Eation adgang til real-tids data i forbindelse med enhver UPS, hvorved der opnås hurtigere service og reducering af rejser.

Konstant kontrol af vores UPS-systemer er afgørende for os, og vi følte, at der var tid til at finde en samlet løsning til fjernbetjening i hele organisationen, siger Fabio Mazza, EMEA Service Product Manager hos Eaton Quality Division.

- Vores service-teams i Belgien og Luxemburg havde brugt Netbiter i nogen tid, og da vi begyndte at sammenligne de forskellige fjernbetjeningsløsninger, vi havde brug for i Eaton, fandt vi, at Netbiter var den mest pålidelige og holdbare løsning, fortsætter Fabio Mazza.

Eaton har besluttet at pakke Netbiter-løsningen og tilbyde denne til deres kunder som en service kaldet "Eaton SmartQmmunicator". En Netbiter gateway er knyttet til UPS med Eatons egen properitære UPS kommunikationskontrol. Den sender via Ethernet eller GSM/GPRS til Netbiter Argos datacenter.

Gennem Netbiter Argos web-interface har Eaton"s service-team og slutkunderne adgang til alle UPS-parametre. mola

Yderligere information:

HMS Industrial Networks aps

3538 2900
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078