23948sdkhjf

Niels Dahl-prisen går til Danfoss

Den nyindstiftede pris Niels Dahl-prisen går til Danfoss foran to andre nominerede virksomheder, Grundfos og Duravit. Bag prisen står Danmarks største VVS-grossist Brødrene Dahl.
Gode tanker, nye initiativer og ikke mindst handling skal belønnes. Det mener Brødrene Dahl, som netop har overrakt Niels Dahl-prisen til Danfoss, som med Danfoss Living har skabt en ny produktserie af moderne termostater. Sammen med æren fulgte en "rørtang"-statuette af Jens Galschiøt.

- Juryens valg faldt i sidste ende på Danfoss Living, som i høj grad udmærker sig inden for både funktion, design og tilgangen til markedet. Der findes i dag omkring syv millioner termostater i Danmark, som alle er mere end 15 år gamle, siger Lars Fournais, adm. direktør i Brødrene Dahl.

- Vi er naturligvis glade for prisen. Især fordi der er blevet lagt mærke til, at vi med Living termostaterne har formået at lancere et produkt, der inspirerer til udskiftning hos forbrugeren. Forbrugerne vil gerne have en termostat, der selv skruer ned, når for eksempel vinduet åbnes. Eller termostarter i et helt hus, der styres fra ét samlet panel. Living er samtidigt let for installatører at installere, og med Niels Dahl-prisen i hånden håber vi nu, at interessen for Danfoss Living fortsætter, siger Tony Nielsen.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08