23948sdkhjf

Dokumentation skal styres

Maskinsikkerhed ApS og World Translation A/S inviterer til gratis arrangementer om dokumentation og brugsanvisninger til maskiner.
Det kan være kompliceret at overskue hvordan dokumentationen skal samles og hvor meget der skal være. Eksempelvis hvor meget af brugsanvisningen skal oversættes og til hvilke sprog?

Bliver fremstillingen af dokumentation styret på en hensigtsmæssig måde, behøver det ikke at være kompliceret, lyder det fra Maskinsikkerhed Aps. Dokumentationen kan samles og udformes til forskellige målgrupper, eventuelt på forskellige sprog, på en effektiv måde, så der bruges mindst mulig tid i processen, og så det ikke ender med ubegrænset ansvar til fabrikanten, forklarer konsulentvirksomheden.

Maskinsikkerhed ApS og World Translation A/S holder gratis arrangementer i denne og næste uge. Her giver de en oversigt over regelgrundlag og krav til dokumentation og maskiners brugsanvisning, så de opfylder lovkrav, og de fortæller, hvordan den tekniske dokumentation kan styres både i præsentation og i indhold til virksomhedens og kundernes tilfredshed.

Arrangementerne holdes i Rebild d. 2. april, Esbjerg d. 9. april og Værløse d. 10. april.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.947