23948sdkhjf

Avanceret rensekar med på METAL 2012

På den kommende METAL 2012 vil Socko Teknik A/S primært slå et slag for et avanceret rensekar.
Det, der kendetegner dette rensekar, er selve rensevæsken.

I stedet for traditionelle rensevæsker med indhold af opløsningsmidler, med dertil knyttet ventilation og afsugning, er denne rensevæske vandbaseret og biologisk nedbrydelig med et indhold af en mikroorganisme, som omdanner afvasket olie, fedt, sukker, snavs m.m. til vand og CO2.

Der kræves ingen afsugning, ligesom løsningen er mobil, da karret er på hjul.

Produktet kræver kun 220 volt til det lille varmelegeme, som holder temperaturen på 41 grader – hvilket er den optimale temperatur for mikroorganismen.

- Vi har haft agenturet i ca. et år - solgt ca. 25 anlæg - primært til de helt store spillere inden for fødevareindustrien: Danish Crown, Tulip. Arla, Lantmännen, Danpo, Rose Poultry, Kohberg, Glud & Marstrand m.fl. Alle er glade og tilfredse, hvorfor vi nu vil henvende os til vedligeholdelsesafdelingerne inden for andre brancher, siger Stig Tørnæs fra Socko Teknik A/S. Mød virksomheden på stand nummer A-1314 på METAL 2012 i Fredericia. Ÿ

Fakta om løsningen

Rensevæsken, som er vandbaseret, pH neutral, biologisk nedbrydelig, NSF Godkendt og uden indhold af opløsningsmidler, fjerner effektivt olie, fedt, sukker m.m. og omdanner det afrensede snavs til CO2 og vand.

Rensevæsken er ikke mærkningspligtig og kræver ingen udsugning.

Produktet er udviklet som et miljø- og medarbejdervenligt rensesystem.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062