Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 7. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Bredt maskinprogram til pladeindustrien
3. april 2012 / Metal / Af ft
Print Tip Debat
Hos Muncholm A/S repræsenterer man hele produktpaletten til tyndpladebearbejdning fra Schröder og Schröder-Fasti. Virksomheden mener, at specielt brugen af svingbukkeren er et overset område herhjemme.
BEARBEJDNING
I 2009 overtog Muncholm forhandlingen af Schröder og Schröder-Fasti maskiner, og virksomheden har efterhånden fået godt fat i salget af de mindre bukkemaskiner til blikkenslager branchen, og virksomheden mener nu at tiden er moden til at gå offensivt til værks for at sælge de større maskiner til industrivirksomhederne.
- Vi vil prøve at få fat i en ny kundegruppe. Vi er tyndpladeleverandør, men maskinerne går i realiteten helt op til 16-20 millimeter. Det er et segment, vi ikke har bevæget os så meget indenfor indtil nu, men nu er Ib Lambert ansat til at tage sig af det område, mens jeg mere skal tage mig af salget til blikkenslagerbranchen, fortæller salgskonsulent Peter Feldballe.
Den nye salgschef er da også sikker på, at der er mange produktioner, der kan optimeres ude i den danske industri, med maskiner fra programmet. Særligt svingbukkeren finder han interessant for mange virksomheder.
- Schröder og Schröder-Fasti maskiner har gennemgået en fantastisk udvikling - både hvad angår hvilke typer maskiner de laver, men også de tykkelser, de arbejder i, mener Ib Lambert.
- Desværre har svingbukkeren en lidt negativ klang fra gammel tid ude i de danske virksomheder. Opfattelsen er at det kun er til de helt tynde plader, hvis det skal være lange præcise buk, men der er sket rigtig meget med teknologien, så man kan bukke en 20 millimeters plade i 2,5 meters længde uden problemer.
Eget servicecenter
Muncholm skal sælge maskinerne mens service bliver udført fra Schröder-Fasti, der har en vedligeholdelses afdeling i Odder, der opererer over hele norden.
- Der er rigtig god service at hente til maskinerne med den ordning, Den sikrer, at det er montører, der er fuldt uddannet i produktprogrammet, og kun har fokus på disse produkter, understreger Ib Lambert.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Billedgalleri (1/2)
Vis originalbillede
Frank Christensen viser hvor hurtigt det er at bukke en kasse på virksomhedens SPB Evolution Up'N Down-bukker.
Fakta om Muncholm:
Virksomheden er et mere end 30 år gammelt firma, der repræsenterer en række udenlandske producenter til forskellige industrier, og derved har mange ben at stå på. Til entreprenører, tagdækkere og tømrermestre leverer virksomheden tyndplader i form af selvbærende trapezplader, bukkede profiler og aluminiumsfacader, hvor man har specialiseret sig i færdigeloxerede aluminiumsplader.

Selvbærende trapezplader med spænd op til 10,00 m udgør et stort arbejdsområde hos virksomheden og kan leveres med perforering til forbedring af de akustiske egenskaber.

Til blikkenslagere råder virksomheden over et komplet program bestående af falsede produkter til tage og facader i aluminium, zink og kobber og stabile maskiner og håndværktøj.

Til metalindustrien repræsenterer virksomheden Schröder og Schröder-Fasti indenfor CNC-styrede bukkemaskiner, kantpressere, sakse, sikkemaskiner og valser.

I september 2003 flyttede virksomheden i nyt domicil opført i egne materialer, og kan ses fra motorvejen midt mellem Århus og Randers.
 Læs også...
30. maj 2012 kl. 13:00
Svingbukkemaskine med ny teknologi
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk