23948sdkhjf

Nu satser Løwener 100 procent på Nikons udstyr

Løwener er gået 100 procent over til Nikon-produkter, når det handler om levering af materiel og løsninger til optisk og taktil måling. Den nye satsning blev lanceret på VTM 2014 i Odense.
I vikrosmhedens stand på VTM var der fuld gang i en Nikon LK Altera, der kombinerer taktil måling og laserscanning, og kan måle alle typer emner uanset overflade. Og opmålingen sker med en hastighed, hvor få andre på markedet kan være med.

"Her er tale om en meget hurtig måling, og det er hastigheden og nøjagtigheden, der er det interessante ved Nikon", forklarer Keld Svenning Hansen, som er produktchef i Løwener på området ’maskin og måleteknik’, om måleapparaturet.

En Nikon LK Altera har en samlet har en pris på 1.2 millioner kroner, og der er behov for det avancerede udstyr ude i industrien.

"Vi får flere og flere kunder, der har meget komplekse emner, og det stiller også krav til opmålingen. Her skaber vi en CAD-fil, der kan bruges videre i en serieproduktion," siger produktchefen om det aktuelle set up på messetanden i Odense.

Han vurderer i den forbindelse, at en komplet opmåling af det aktuelle emne under laseren vil tage 5-10 minutter.

Men så sker opmålingen også med aflæsning af 70.000 punkter i sekundet med 2 mys nøjagtighed, hvilket svarer til 0.002 millimeter.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099