23948sdkhjf

Storleverandør af tekniske artikler står klar til at rådgive besøgende på METAL 2012

På stand 1250d står Grene Danmark A/S, Industri klar til at give de besøgende indsigt i, hvorledes industrien kan kombinere behovet for rådgivning med fordelene fra e-handel.
Grene Danmark, Industri er en af branchens førende leverandører af tekniske artikler, og de har valgt at tage på METAl 2012 for at møde industrien og fortælle om, hvorledes kunderne kan få glæde af såvel rådgivere, bredt produktsortiment som effektiv logistik.

Salgschef Jens Henrik Jakobsen beretter om virksomheden:

- Vores kompetence er lejer, remme, kæder og koblingstransmissioner, befæstigelse samt tekniske artikler, pneumatik, tekniske slanger, værktøj og forbrugsartikler.

- Vi arbejder som specialister og sælger som generalister. Dette indebærer, at vi har over 40 interne produktspecialister og et varesortiment på over 100.000 artikler.

- Vores produktstrategi er at være førende inden for nøje udvalgte produktområder. Det betyder, at vi lagerfører en stor bredde i de pågældende produktprogrammer, men også at vores kunder har direkte adgang til personlig rådgivning hos produktspecialisterne, som hos Grene Industri er det samme som internt salg.

Specialister på alle felter

Produktspecialisterne er organiseret i produktgrupper. Eksempelvis har transmission op til 8 personer tilknyttet, som alle besidder stor viden om hele produktområdet. Den enkelte produktspecialist har så et snævert område inden for produktgruppen, som vedkommende er ansvarlig for og har her personligt kontakten til de globale leverandørmuligheder. Derfor har virksomhedens kunder den oplevelse, at de næsten taler med producenten direkte, når de er i kontakt med Grene"s interne salgsafdeling.

Kravene til den interne viden er bastante:

- Inden for vore fokusområder må kunder ikke gå forgæves. Vi gør alt, hvad der er muligt, for at finde det som kunden har brug for. Modsat, hvis kunden har behov der ligger uden for vores fokusområder, har vi begrænsede muligheder. Her henviser vi hellere til en leverandør, som er specialist, så kunden får den bedste løsning, siger Jens Henrik Jakobsen.

Holder produktionen kørende

I forhold til de produktområder Metal 2012 messen har fokus på, ligger de noget fra Grene Industri"s verden. Det betyder dog ikke, at den del af industrien som besøger Metal 2012, ikke har brug for en leverandør som Grene Industri. Tværtimod. Stort set alle industrielle virksomheder har en vedligeholdelsesafdeling, som skal holde produktionsudstyret kørende, og her er der brug for en samarbejdspartner som besidder en god produktbredde og ikke mindst tilgængelighed til produktspecialister. Derfor udstilles på Metal 2012, så de besøgende også får mulighed for at se, hvad Grene Industri kan byde ind med.

- Grene Industri"s udgangspunkt for Metal 2012 er E-handelsstandene, hvor vi bl.a. præsenterer nyheden [scan2order]. En løsning, som gør det enkelt at håndtere ikke mindst bestilling af forbrugsartikler. Ønsker virksomheden at minimere tidsforbruget ved reparations- og serviceopgaver, kan Grene Industri sikre levering inden kl.06:59 næste morgen. Alle ordrer der bestilles inden deadline kl. 16:30, leveres samlet hos kunden, så de står klar, når personalet møder ind.Ÿ
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063