23948sdkhjf

Simtos-messen åbnet med et brag af en fest

Den internationale maskinindustri messe Simtos, der afholdes i den koreanske storby Seoul, er åbnet med et brag af en fest for alle udstillerne. Messen blev officielt åbnet af landets videnskabs og økonomiminister Yoon Sang Jik.
Man må sige at de forstår at feste i Sydkorea, Simtos messen er netop åbnet med et brag af en fest. Tre timer tog den officielle åbning, men så var det også med fuld underholdning af dansende blomster piger, stortrommende koreanere, officiel åbning ved videnskabs og økonomiminister Yoon Sang Jik, kulminerende i en tre retters menu til de cirka 1.000 inviterede der deltog i messens officielle åbning.

Det er 15. udgave af messen, der løber fra den 17.-22. april. Messen forventer at flere end 100.000 besøgende vil lægge vejen forbi, og se hvad de 5.281 stande, fordelt på 102.431 kvadratmeter, har at byde på. Til sammenligning besøges EMO messen i Hannover af cirka 140.000.

Messen afholdes i International Exhibition Center (KINTEX).

Messen afholdes af Korea Machine Tool Manufacturers Association (Komma), der er den koreanske værktøjsmaskinforening.

Messen dækker bredt indenfor alt metalforarbejdning og er delt op i seks hovedområder som er henholdsvis værktøjsmaskiner, pladebearbejdning, skæremaskiner, motorer, CAD/CAM og værktøjer.

International handel

Som der blev fremhævet i åbningstalen af formanden for Komma Mr. Jin-Seon Kim satser man benhårdt på at gøre messen til den største i Asien, således at det er herfra de sidste nye trend i industrien vises frem for første gang.

Derfor satser man også på at skabe optimale fydsiske rammer for internationale handelstransaktioner, og det er et område der prioriteres ligeså højt som producenternes/leverandørernes præsentationer af den seneste teknologi.

Arrangøren, Komma, og fagmessen sponsoreres derfor af det koreanske ministerium for handel, industri og energi.

Desuden afholdes messen i lyset af en meget stor fremgang i den koreanske maskinindustri, hvor salget af foreningens medlemmer steg ikke mindre end 21 procent i forhold til året før, og formanden forventede en yderligere stigning af maskinsalget på 7 procent i 2012.

Fremgangen af var ikke mindst drevet af at hjemmemarkedet gik godt, da der har været en stor interesse for små koreanske biler, der er blevet eksporteret i stor stil, de sidste par år.

Faktisk er der så stort pres på den koreanske bilindustri, og dermed også på underleverandørerne, at der vil være ekstra stort fokus på automatisering og automationsudstyr på årets messe, fordi det simpelthen er en vigtig faktor for at kunne klare den efterspørgsel som prognoserne for fremtiden viser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078