23948sdkhjf

I METAL 2012’s tegn

Det er ikke til at komme uden om i denne uge. Den hæderkronede METAL messe afholdes i Fredericia for 16. gang og er åben for besøgende tirsdag til torsdag fra 9 til 17.
.

Udviklingen af messen fra starten i 1982 til i dag har været enorm og afspejler på mange måder udviklingen i branchen.

Udstillerne er langt mere fokuserede på at give de besøgende noget særligt med hjem til at forbedre produktiviteten end tidligere. Til gengæld vil der uden tvivl blive skænket færre fadøl ud på årets messe.

Kræmmermarkedet er ikke en markant del af årets messe Til gengæld er der sat mange sejl til for at vise automation i forbindelse med produktionsudstyr. Der vil være mange robotter, og således også meget inspiration at hente for de tusindvis af hårdtarbejdende danske underleverandører, der hver dag slås for at sikre kvalitet og levering til tiden. Det samme gælder CAD-løsninger, hvor det er samarbejdet og effektiviteten, der er i højsædet.

Letmetaldag om onsdagen, Fiberlaserdag om torsdagen. God inspiration og viden direkte til virksomhederne. Og så vil rygtet desuden vide, at der er landet en F16 jager i messecentret, som man kan komme helt tæt på. Nok handler det om fremtidens produktion, men et kig på en maskine, der har holdt i 30 år og stadig er spitz-teknologie er heller ikke sådan at foragte. Kom desuden gerne forbi vores stand A-1250 og mød folkene bag produktionsindustriens førende blad.

Vi er der for dig!
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094