23948sdkhjf

Nye medarbejdere hos Alectia

Rådgivningsvirksomheden i Virum har ansat ny Junior VVS-Ingeniør, projektsekretær, og nye ingenniører.
Raul Zarecki er blevet ansat som Junior VVS-Ingeniør, og skal arbejde i afdelingen Mechanical Engineering. Han bliver i første omgang tilknyttet en række projekter inden for nybyggeri, vedligehold og energibesparelse på Københavns Universitet, som ALECTIA udfører i samarbejde med Christensen & Co. Han har kernekompetencer indenfor projektering af VVS- og ventilationssystemer, men har også viden om indeklimasimuleringer, energiberegninger for bygninger og CFD. Raul Zarecki er født og opvokset i Rumænien, hvor han bl.a. har arbejdet med VVS projektering og brandsikringsinstallation. Han kom til Danmark i 2011 for at tage sin kandidat i byggeteknologi ved DTU og fungerede bl.a. som hjælpelærer indtil han dimitterede i 2013.

Janni Svensson er blevet ansat som projektsekretær, og hun bliver tilknyttet afdelingen Bygherrerådgivning. Hendes kernekompetencer er inden for løn, bogføring, administrative opgaver og IT. Hun har tidligere været ansat i el-installør firmaet Delco ApS i Søborg. Hun har også været projektsekretær for ASON (hovedentreprenøren), hvor hun var med til at bygge Widex’ nye hovedkontor i Allerød på 35.000m2, som er selvforsynende via solceller og vindmølle.

Karsten Bauer Mathiasen er blevet ansat som ingeniør, og bliver tilknyttet pharma-afdelingen, hvor han får brug for sine kompetencer indenfor Construction Management og ventilationsprojektering. Hans profil er bred på installationsfagene, dog primært HVAC, VVS & Køl. Han har desuden igennem mange år ført fagtilsyn på alle fag samt fungeret som projekt / byggeleder og har de nødvendig kurser til dette. Han har bl.a. tidligere arbejdet som entrepriseleder for Netavent A/S, som projektleder & byggeleder i Ingeniørfirmaet Jensen & Partner AS og som salgsingeniør i Fläkt Woods A/S.

Tim Møller er blevet ansat som ingeniør med tilknytning til konstruktionsafdelingen, hvor han skal beskæftige sig med ingeniørrådgivning inden for bygningskonstruktioner. Hans kernekompetencer er inden for stålkonstruktioner, og han er uddannet civilingeniør i byggeteknologi ved DTU med specialisering i konstruktioner. Han skrev sit kandidatspeciale i samarbejde med ALECTIAs afdelingsleder i konstruktioner, Jesper Gath, og er netop dimitteret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064