23948sdkhjf

Godt år for østjysk smede- og maskinfabrik

Brimas A/S kom ud af 2013 med et brutto resultat på 18,6 mio. kr. mod 16,6 mio. kr. i 2012. Det ordinære resultat udgør 3,2 mio. kr. for 2013 mod 2,3 mio. kr. året før.
Resultatet betragtes som tilfredsstillende og følger i øvrigt virksomhedens strategi, fortæller adm. direktør Thomas Iversen.

"Vi har haft et godt år, hvor vi har haft en god og tilfredsstillende tilgang af nye kunder. Vi har styrket organisationen gennem ansættelse af en sælger og

2 nye projektledere. Ordretilgangen i første kvartal 2014 har været særdeles positiv og det forventes at væksten forsætter", siger han.

Brimas A/S er underleverandør til industrien med fokus på bl.a. vindindustrien, offshore og togindustrien.

"For at vi fortsat kan tilbyde os som industriens foretrukne samarbejdspartner inden for de nævnte segmenter, kræver det et kontinuerligt og øget fokus på at opbygge og fastholde nødvendig viden inden for de brancheområder, hvor der tilbydes specialist viden og kompetencer. Derfor arbejder virksomheden løbende med intern uddannelse og seminarer for både kleinsmede og funktionærer. Uddannelsen afholdes typisk i et samarbejde mellem Brimas og udvalgte nøglekunder, hvor det giver mening at videns dele", fortæller Thomas Iversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079