23948sdkhjf

Papirløs produktion hos Stantræk

Medarbejderne i den østjyske virksomhed har fået tablets og PC´er, så de kan se, præcist hvor langt en ordre er i produktionen.
Projekt "Papirløs Produktion" er et led i de strategisk planlagte aktiviteter med at effektivisere og automatisere administrative processer.

Efter en forholdsvis kort driftsperiode har man allerede nu kunnet skabe en forbedret finplanlægning i de enkelte produktionsafdelinger, fortæller virksomheden. Kommunikationsveje er blevet hurtigere og gennemløbstiden kortere.

"Vi får frigjort tid til kerneopgaver både i produktionen og i administrationen. Det giver reel værdi for kunder, medarbejdere og dermed Stantræk", fortæller Henrik Miltz, der udover at være kvalitets- og logistikchef hos Stantræk også har været leder på det store projekt.

At overgangen til drift er sket på rekordtid, skyldes i høj grad den åbne og engagerede tilgang hos medarbejdere, understreger han.

"Projektet er helt fra start blevet rigtig godt modtaget, og hele implementeringen er gået over al forventning", siger Henrik Miltz.

Projekt "Papirløs Produktion" afløser den tunge håndtering af mere end 4.000 papirordrer årligt og skaber et visuelt og bedre overblik i den samlede værdikæde, fortæller han.

Efter en grundig behovsanalyse og en detaljeret kravsspecifikation har Stantræk i tæt samarbejde med virksomheden Shape:IT udviklet en Sharepoint-baseret

løsning, der er kædet sammen med det eksisterende ERPsystem.

"Vi har fået en god sparringspartner og leverandør i den nordjyske IT-leverandør Shape:IT. Shape:ITs oplæg gjorde os i stand til at livsforlænge vores aldrende ERP-system Navision og i stedet for fokusere på forandringsprocessen hos vores medarbejdere i produktionen. Samtidig har vi realiseret en brugervenlig løsning, hvilket har været blandt de afgørende faktorer. Den dag vi skal opgradere til en ny ERP-løsning, forventer vi, at det bliver uden mærkbare ændringer for vores produktionsmedarbejdere", forklarer Henrik Miltz.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094