23948sdkhjf

Desmi i førerfeltet

Aalborg-virksomheden modtager Eksportforeningens medlemspris.
Prisen får Desmi for en meget hurtig implementering af et innovativt forretningskoncept, sit store engagement i netværk både nationalt og internationalt og for en stor vækst i eksportomsætningen. Regnskabet for 2013 viser en stigning i eksportandelen på 15 procent i forhold til 2012, hvor den var på 627 millioner svarende til 88 procent af virksomhedens samlede omsætning

Desmi er i førerfeltet inden for produktudvikling og markedsføring inden for deres område som pumpeleverandør, siger Mark Lerche, der er Business Sector Manager i Danish Marine Group.

"Forretningskonceptet Pumps for free, hvor de giver kunderne energioptimerende pumper gratis mod at få en del af den opnåede energibesparelse, har givet genlyd i markedet. Den innovative tilgang er kendetegnende for Desmi og et godt eksempel på, hvad der skal til for at få succes globalt", siger han.

Prisen bliver overrakt den 2. maj.

"Prisen er en stor cadeau til hele virksomheden og den entreprenørånd, som vi står for. Den giver os blod på tanden til fremtidens udfordringer, så vi kan fortsætte den positive udvikling, som vi er i lige nu," siger Henrik Sørensen, der er administrerende direktør i Desmi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094