23948sdkhjf

Tomsignaler i sækfyldesystem

I et sækfyldesystem hvor industrielle mineraler som kaolin/porcelænsjord, feldspat og kvarts sand af forskellig kornstørrelse op til 60 mm pakkes i poser og palleteret. Kaolin bruges i papirindustrien som coating pigment og fyld.
VEGAVIB62 niveau switche bruges allerede i systemet for at give fuldsignal og overfyldningssikring. Det mest udfordrende ved måleopgaven er signalet for en tom beholder fordi niveau switchen på dette tidspunkt konstant er udsat for kraftig slitage. Installeret udstyr er sårbart her.

Mikrobølge barrieren VEGAMIP 61 viser minimumsniveau i fyldetragten pålideligt. Den berøringsfrie målemetode måler udefra, lige igennem den sliberesistente keramiske foring af tragten. Der er god afstand til processen og derfor ingen bekymring for slitage.

Sensoren giver hurtig tilbagemelding og øger procespålideligheden samtidig med tilgængeligheden til opfyldningssystemet, og er derfor hurtigt tilbagebetalt.

Måleopsætningen kan nemt udføres uden at skulle udføre nogen installation inde i proces containeren. Den udfører løbende målinger med stor nøjagtighed selv ved målepunkter, hvor der er ekstrem slitage.mola

Yderligere information:

Insatech A/S

5537 2095
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.456