23948sdkhjf

Elmia Polymer tiltrækker skandinavisk industri

Den svenske messe Elmia Polymer - Powered by Fakuma - henvender sig bredt til plastindustrien i Skandinavien. De besøgende vil ifølge arrangøren kunne opleve det seneste inden for avanceret plastsprøjtestøbning og periferiudstyr, materialeteknologi og meget andet. Arrangementet løber i tiden fra den 8. til den 11. maj 2012.
Messen Elmia i Jönköping er især kendt for underleverandørarrangementet Elmia Subcontractor, der kører i november, men flere andre messer er i tidens løb lanceret fra stedet, herunder Elmia Polymer, i et samarbejde med den tyske Fakuma-messe.

Godt rundt om markedet

Elmia Polymer beskrives som Skandinaviens største messe inden for plast- og gummiindustrien.

Her vil de besøgende kunne opleve det seneste inden for sprøjtestøbning, periferiudstyr, plast- og kompositmaterialer, automation og beslægtede områder samt procesudstyr til gummiindustrien.

Blandt udstillerne finder man eksempelvis AWI, der er fremme i skoene med den nye BOY 22 E plastsprøjtestøbemaskine, der kun bruger halvt så meget energi som dens forgængere.

Maskinen blev præsenteret på Fakuma sidste år, og nu er tiden altså kommet til Skandinavien, hvor den for første gang vises på Elmia Polymer, lyder det fra AWI.

Brug af servomotorer

Tyske BOY hører til blandt de første producenter, der har vundet indpas inden for elektrisk drift med servomotorer.

Denne teknologi har tidligere været forbeholdt større maskinmodeller, men takket være BOY 22 E kan virksomheder med en produktion i mindre skala nu også nyde godt af fordelene med en servomotor.

- Når man skal udregne produktionsomkostningerne, så er energiforbruget en mere og mere væsentlig faktor.

Det betyder, at det vil være en fordel at investere i en sådan maskine som BOY 22 E, udtaler Lars-Olle Nilsson, administrerende direktør for AWI Maskin.

Den nye maskine arbejder 10 procent hurtigere og med et støjniveau, der er reduceret med 20 procent i sammenligning med konventionelle maskiner, der er sammenlignelige.

- Det bliver herligt at fremvise maskinen for den skandinaviske industri på messen.

Den er kompakt og relativt lille, men den har 22 tons lukketryk, så det er en maskine, der kan passe til de fleste virksomheder, afrunder Lars-Olle Nilsson. Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.359