23948sdkhjf

Danrob er robotpartneren til det hele

DanRob stod klar til at præsentere virksomhedens brede produktprogram inden for automationsløsninger til de besøgende på METAL-messen i Fredericia.
Automatiseringseksperten DanRob stod på årets METAL-messe klar til at fortælle omkring deres mangeartede automationsløsninger.

- Vi leverer løsninger inden for håndtering, svejsning, pakning, montage, limning, slibning, overfladebehandling, maskinbetjening og ordrepluk, ja kort sagt inden for alle områder, og derfor behøver du kun henvende dig et sted, når du handler med os. Vi har erfaring og løsninger til alle de områder, man kunne tænke sig, fortæller Frede Lysemose fra DanRob.

- Vi tager os af projektet lige fra start og til det er afsluttet, og vores ry er, at vi bliver ved til vi når målet, og løsningen er fuldt ud implementeret. Som en af nyhederne leverer virksomheden nu fleksible robotceller, der kan flyttes rundt mellem flere forskellige maskiner.

- Her er i Danmark skal vi være fleksible, og derfor har vi udviklet denne robotcelle, der kan flyttes mellem forskellige maskiner, så én maskine ikke er låst fast hele tiden. Paletterne i maskinen kan skiftes ud, så man kan producere flere forskellige slags emner i cellen. Man er hverken låst på maskinen eller robotcelle.

- Cellen kan fås med flere forskellige størrelser robotter fra seks kilo op til 45 kilo, siger Frede Lysemose.Ÿ
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125