23948sdkhjf

Fastspændingssystem til fræsning i titanium

Sandvik Coromant lancerer iLock fastspændingssystem, som understøtter fræsning i materialer af ISO S-typen.
Værktøjsspecialisten sender et nyt fastspændingssystem på markedet under deres effektive koncept iLock. Producenten har designet systemet til at understøtte fræsning i ISO S-materialer, der bl.a. anvendes til komponenter i flystel.

De aksiale kræfter, der skabes, når man bearbejder ISO S-materialer med en solid hårdmetalpindfræser, stiller meget høje krav til fastspændingsmekanismen. I nogle situationer kan værktøjet lige frem trække spændeenheden ud på trods af den aktuelle og eksisterende høje fastspændingskraft. Komponenter i ISO S-materialer er meget kostbare. Der er nemlig ofte forudgående brugt mange bearbejdningstimer, så konsekvensen af værktøjshavari kan blive en dyr affære.

Processikkerhed er derfor altafgørende, men i mange af de løsninger, vi ser i dag, kan denne vitale faktor sjældent kombineres med behovet for effektiv spåntagende bearbejdning og præcision. Sandvik Coromants nye iLock-fastspændingssystem sætter en effektiv stopper for denne form for havari. Det sker ved at fastholde pindfræseren samtidig med, at rundløbsnøjagtigheden bevares. Det fordelagtige resultat er overflader af højeste kvalitet med en hidtil uset effektiv spånvolumen.

Hemmeligheden er brugen af spiralformede spor i værktøjsskaftet. Denne innovative løsning reducerer ikke alene produktionstiden to til tre gange; også værktøjsforbruget bliver reduceret i samme imponerende målestok.

Kombinationen med CoroMill Plura hårdmetalpindfræsere og iLock krympeholdere forebygger på fornemmeste vis mod havari og sikrer ydermere stor præcision. Dette er ensbetydende med optimeret effektivitet under den spåntagende bearbejdning, hvilket er særligt efterspurgt i forbindelse med fræsning i titaniumkomponenter til flystel.mola

Yderligere information:

Sandvik Coromant

4346 5151
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111