23948sdkhjf

Spectrum drejeskær til mange opgaver

Værktøjsspecialisten Sandvik Coromant introducerer nu et nyt sortiment af drejeskær med lanceringen af Spectrum, som er et lille, eksklusivt drejeprogram, der har til formål at tilbyde et mere enkelt udvalg af skær. skæret kan til gengæld effektivt bearbejde flere forskellige materialer under mange forskellige bearbejdningsbetingelser.
Drejekvaliteter og geometrier i Spectrum-konceptet er et fremragende valg for producenter, der producerer flere forskellige dele i små serier. Disse producenter kan med ét eliminere den omkostning og det bøvl, der er så typisk, når man skal håndtere mange forskellige skær for at kunne gøre hver enkelt opgave færdig. Uanset om det drejer sig om udvendig eller indvendig bearbejdning, skrub- eller sletbearbejdning, bearbejdning med kontinuerligt eller afbrudt spån, så er Spectrum-skær blevet designet til at være så alsidige som muligt uden på nogen måde at gå på kompromis med en perfekt ydelse angående værktøjslevetid og spånkontrol.

Den lanceres to kvaliteter: GC15 og GC30. Den første kombinerer finkornet hårdmetal af høj styrke med en tynd PVD-belægning, der yderligere skærper skærkanten og slidstyrken. Den anden har en høj grad af substratsejhed med et gradientsubstrat af hårdmetal med CVD-belægning, der er yderst varme- og slidbestandig.

Kvaliteterne kan anvendes til drejning af emnematerialer i stål, rustfrit stål, HRSA, støbejern, titanium og ikke-jernholdige materialer.mola

Yderligere information:

Sandvik Coromant

4346 5151
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063