23948sdkhjf

Filterteknik optimerer Lekang systemet

Filterteknik A/S forbedrer nu servicen og introducerer personalisering af egne maskiner. Nu kan brugeren selv ændre på alle filtre i maskinparken.
- Vi hos Filterteknik vil gerne optimere servicen for vores kunder, så de kun behøver bruge et system. Derfor har vi gjort Lekang filtersystem til DIT system, for i fremtiden vil du kunne personalisere dine egne maskiner, fortæller markedsansvarlig Kent Fogemann.

Fremover kan brugeren selv kunne ændre på alle filtre, og lægge ekstra filtre på egne maskiner i egen maskinpark i Lekang filtersystem, og altså personalisere maskinerne, hvis de af en eller anden årsag ikke kører med standard filtre, eller hvis brugeren ønsker at sætte ekstra udstyr på.

Men det er ikke den eneste forbedring. Filterteknik har nu også sørget for, at ALLE andre reservedele kan lægges ind i det samme system. Brugeren kan altså lægge alle de dele ind, som hører præcis til ens maskine, med originalt nummer, navn, timeinterval, hvor tit reservedelen skal skiftes etc., og kan endda lægge alle smøremidler ind med timeinterval osv. Der er ingen begrænsninger. mola

Yderligere information:

Filterteknik A/S

5613 1072
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096