23948sdkhjf

Udendørs overvågning med skarpe billeder

DANBIT præsenterer nu to nye robuste udendørs IP66 tætte 2 megapixel overvågningskameraer: KAM-IP2MP-IR-POE og KAM-DOMEIP2IR.
De har infrarød lyskilde og lysfølsomhed, der sikrer gode billeder ved overvågning i mørke på op til 20 meters afstand. De er driftssikre i temperaturer ned til -20 grader Celcius, så de altid virker - selv i det barske danske klima. Begge kameraer understøtter ONVIF standarden, der sikrer kompatibilitet med andre fabrikater.

Kameraerne komprimerer video efter H.264, MPEG4 og M-JPEG standarderne og kan sende tre forskellige billedstrømme af sted samtidig, f.eks. et i høj opløsning til optagelse, et i mellem opløsning til hjemmesiden og et i lav opløsning til smartphones.

KAM-DOMEIP2IR er vandalsikret og egner sig pga. dets udformning godt til montering under loft eller tagudhæng. KAM-IP2MP-IR-POE har medfølgende arm og er egnet til montering på en væg eller stolpe. Begge kan forsynes via netværkskablet (IEEE802.3af PoE) eller af den medfølgende strømforsyning.

Opsætning sker via webinterface eller den medfølgende software, der kan installeres på en Windows pc og optage fra op til 64 kameraer på pc’ens harddisk. Optagelse kan trigges af bevægelse i billedet, eller ved aktivering af en indgang på kameraet f.eks. fra en fotosensor eller dørkontakt. Der kan også indstilles kontinuerlig optagelse eller optagelse efter tidsskema.

Videostrømmen kan vises direkte fra kameraet i Internet Explorer, Google Chrome eller Apple Safari browsere på PC’er eller smartphones. Softwaren kan desuden fjernstyres fra en webbrowser.mola

Yderligere information:

DANBIT A/S

5666 2020
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077