23948sdkhjf

TimeLog Project som alternativ til ERP-løsninger

CRM, økonomistyring, tidsregistrering. Best of breed-løsninger vinder indpas hos SaaS-udbyderne, så de er konkurrencedygtige i forhold til de store forkromede ERP-løsninger. Integrationen mellem online regnskabssystemet e-conomic og online tidsregistreringssystemet TimeLog Project er det første reelle alternativ til de store ERP-systemer.
- Dette er ikke blot en integration mellem to SaaS-løsninger, men det første reelle alternativ til de store ERP-løsninger. For kunderne betyder integrationen, at de får et populært, online økonomistyringssystem og ERP-delen koblet på via vores online tidsregistrerings- og projektstyringssystem til en tiendedel af prisen sammenlignet med traditionelle, licenserede ERP-systemer. Dataene flyder frit mellem de to systemer, og virksomhedsprocesserne styres i én webbaseret forretningsplatform. Derfor sparer kunderne mange ressourcer på backup, drift, sikkerhed og vedligeholdelse af servere, og de kan i stedet fokusere på kerneforretningen, siger Søren Lund, adm. direktør i TimeLog.

TimeLog Project er målrettet konsulentvirksomheder, og i integration med e-conomic kan løsningen imødekomme virksomheder på op til 250 brugere. Selve integrationen er gratis og kan sættes op uden hjælp fra konsulenter, ligesom de løbende opdateringer sker automatisk og uden brug af eksterne konsulenter.

Kernen i TimeLog Project er administration af kunder og projekter, registrering af tidsforbrug og oprettelse af fakturaer. Integrationen sørger for at holde e-conomic opdateret og overføre fakturaer direkte til e-conomic uden mellemstationer. De indbyggede afstemningsredskaber sikrer, at alle fakturaer kommer af sted til tiden.

- Integration repræsenterer meget mere end et sammensmeltet produkt af to velfungerende SaaS-løsninger. Kunderne får fuld frihed til at sammensætte en ERP-løsning, der passer nøjagtig til deres behov, samtidig med at de kan spare tid og penge – masser af penge, faktisk. Vi oplever stor interesse for TimeLog Project, hvilket vores omsætningsstigning i 2011 på knap 20 pct. cementerer. Vi tror, at fremtiden for administrative virksomhedsløsninger er i skyen, og at kunderne hellere vil kombinere de bedste på markedet i stedet for at udskifte til én stor ERP-løsning, siger Søren Lund.mola

Yderligere information:

TimeLog

2485 0358
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063