Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

TimeLog Project som alternativ til ERP-løsninger
15. maj 2012 / Automation
Print Tip Debat
CRM, økonomistyring, tidsregistrering. Best of breed-løsninger vinder indpas hos SaaS-udbyderne, så de er konkurrencedygtige i forhold til de store forkromede ERP-løsninger. Integrationen mellem online regnskabssystemet e-conomic og online tidsregistreringssystemet TimeLog Project er det første reelle alternativ til de store ERP-systemer.
- Dette er ikke blot en integration mellem to SaaS-løsninger, men det første reelle alternativ til de store ERP-løsninger. For kunderne betyder integrationen, at de får et populært, online økonomistyringssystem og ERP-delen koblet på via vores online tidsregistrerings- og projektstyringssystem til en tiendedel af prisen sammenlignet med traditionelle, licenserede ERP-systemer.
Dataene flyder frit mellem de to systemer, og virksomhedsprocesserne styres i én webbaseret forretningsplatform. Derfor sparer kunderne mange ressourcer på backup, drift, sikkerhed og vedligeholdelse af servere, og de kan i stedet fokusere på kerneforretningen, siger Søren Lund, adm. direktør i TimeLog.
TimeLog Project er målrettet konsulentvirksomheder, og i integration med e-conomic kan løsningen imødekomme virksomheder på op til 250 brugere. Selve integrationen er gratis og kan sættes op uden hjælp fra konsulenter, ligesom de løbende opdateringer sker automatisk og uden brug af eksterne konsulenter.
Kernen i TimeLog Project er administration af kunder og projekter, registrering af tidsforbrug og oprettelse af fakturaer. Integrationen sørger for at holde e-conomic opdateret og overføre fakturaer direkte til e-conomic uden mellemstationer. De indbyggede afstemningsredskaber sikrer, at alle fakturaer kommer af sted til tiden.
- Integration repræsenterer meget mere end et sammensmeltet produkt af to velfungerende SaaS-løsninger. Kunderne får fuld frihed til at sammensætte en ERP-løsning, der passer nøjagtig til deres behov, samtidig med at de kan spare tid og penge – masser af penge, faktisk.
Vi oplever stor interesse for TimeLog Project, hvilket vores omsætningsstigning i 2011 på knap 20 pct. cementerer. Vi tror, at fremtiden for administrative virksomhedsløsninger er i skyen, og at kunderne hellere vil kombinere de bedste på markedet i stedet for at udskifte til én stor ERP-løsning, siger Søren Lund.mola
Yderligere information:
TimeLog
2485 0358
 
 
Vis originalbillede
 Læs også...
1. juni 2011 kl. 12:30
Webbaseret tidsregistrering hitter hos små virksomheder
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


2
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password

15:55
09/05/2012
Indlæg: 1
AF:
Timelog
Vi har lavet en video om, hvordan man i praksis arbejder med TimeLog og e-conomic, som kan ses lige her:

http://vimeo.com/38638169

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/38638169" width="200" height="150" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

Vi kan desuden anbefale guiden til at komme godt igang med e-conomic og TimeLog her: http://www.timelog.dk/downloads/datasheets/timelog-guide-integration-economic-DK.pdf

Derudover har vi en række guides til TimeLogs webinarer lige her:Tip moderator
Besvar

22:47
21/05/2012
Indlæg: 3
AF:
Komposit
SVAR TIL Timelog: Tak for videoerne.

Mvh

Lars
http://www.ekomposit.dk
Tip moderator
Besvar

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk