23948sdkhjf

Migatronic lancerer nyt koncept for vedligehold af svejsemaskiner

Migatronic introducerer et helt nyt koncept for vedligeholdelse af svejsemaskiner, der giver kunden totalgaranti.
Svejsemaskineproducenten indfører nu et helt nyt servicekoncept for vedligeholdelse af svejsemaskiner, hvor vi giver totalgaranti. Denne totalgaranti omfatter svejsemaskinen i sin helhed og ikke bare udvalgte dele af maskinen.

Virksomheden har serviceteknikere med omfattende ekspertise og erfaring. Det giver os en oplagt mulighed for at tilbyde vores kunder den rette service - så deres svejseudstyr altid fungerer optimalt i produktionen og er sikkerhedsmæssige forsvarligt at bruge.

Mens kunderne tager sig af deres produktion, tager Migatronic sig af systematisk vedligehold og forebyggelse. Kunde kan vælge hvordan de vil sætte sin aftale sammen, alt efter hvad man har brug for.

De enkelte servicemoduler er delt op på følgende måde:

1: Vedligehold og eftersyn der opfylder lovkrav

2: Rengøring af svejsemaskine

3: Verifikation af instrumenter

4: Standard tre mdr. servicetotalgaranti med mulighed for tilkøb af ekstra tre mdr.

5: Validering/kalibrering

Migatronic sørger som altid for grundig gennemgang af maskinen for fejl og slitage og kommer med forslag til præventiv service. Vi udfærdiger en inspektionsliste som dokumentation for udført service. Sikkerhed er det vigtigste element i virksomhedens vedligeholdelsesaftaler, og firmaet udfører altid en slutsikkerhedstest, der følger EN/IEC 60974-4, som sikrer sikkerhedsmæssigt forsvarligt udstyr.

Kunde vælger de services til, som de har brug for. Virksomheden tilbyder ikke kun dette koncept til kunder med Migatronic svejsemaskiner, men giver samme service og garanti til svejsemaskiner af andet fabrikat.

Det nye koncept opfylder alle myndigheds- og sikkerhedskrav

Migatronics vedligeholdelsesaftaler opfylder alle krav i gældende standarder; ISO 9001:2008, DS/EN 3834 og DS/EN 1090 samt stærkstrømsbekendtgørelsen og Arbejdstilsynets krav om vedligehold af udstyr. mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094