23948sdkhjf

Haldor Topsøe indgår alliance i Sydkorea

Topsøe Topsoe Fuel Cell og SK Holdings indgår alliance om fremtidens grønne energi. For ét år siden underskrev virksomhederne en samarbejdsaftale (MOU) med det formål at opnå kommercialisering af brændselsceller (SOFC) inden 2020.
De to virksomheder stadfæstede aftelen den 14. maj og alliancen om fremtidens grønne energi er herefter et faktum: Under overværelse af Hans Majestæt Kronprins Frederik, Karsten Dybvad og Haldor Topsøe underskrev Topsoe Fuel Cell og SK to foreløbige aftaler, der yderligere understøtter målet om kommercialisering. Underskrivningsceremonien fandt sted i Seoul under Kronprinseparrets officielle besøg i Sydkorea.

Den ene aftale er indgået mellem SK E&S og Topsoe Fuel Cell med henblik på at udvikle og kommercialisere mikro – kraftvarmeanlæg til private husholdninger. Den anden aftale er indgået mellem SK Innovation og Topsoe Fuel Cell med henblik på at udvikle og kommercialisere store decentrale kraftvarmeenheder.

Topsoe Fuel Cell leverer brændselsceller til samarbejdet, mens SK Holdings udvikler, producerer og implementerer de brændselscellebaserede systemer. Virksomhederne samarbejder om teknologiudvikling.

Både Topsoe Fuel Cell og SK er yderst tilfredse med aftalen og ser et stort potentiale i samarbejdet.

- SOFC teknologien giver os mulighed for at ekspandere i nye retninger, siger Duke Moon, CEO hos SK E&S. Og Lars Martiny, CEO hos Topsoe Fuel Cell supplerer ved at sige, at SK Holdings er førende inden for energibranchen og Topsoe Fuel Cell har udviklet en unique teknologi. Virksomhederne komplementerer hinanden på bedste vis og har sammen et stort potentiale for udvikling af innovative produkter til fremtidens energisystemer.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078