23948sdkhjf

Nye M- og L-geometrier til Crownloc® Plus-serien

Seco har udvidet serien af bor med udskiftelige kroner.
M-geometrien anvender en letskærende borkrone som skal minimere varmeudviklingen og give værktøjet en lang, forudsigelig standtid ved hulbearbejdning i udfordrende materialer, som omfatter højtemperaturslegeringer, titan og titanlegeringer samt rustfrit stål. Geometrien har en TiAIN-baseret belægning og en lavfriktions-TiN-belægning som skal reducere dannelsen af løsæg. Et 10 procent mikrokornssubstrat skal øge geometriens banebrydende ægsejhed og driftssikkerhed, lyder det fra Seco.

L-geometrien har et fladt design med et 140-graders midtpunkt som skal give optimal spånkontrol og høj processikkerhed ved boring i seje materialer med lange spåner, som f.eks. kulstofstål. De dobbelte styrelister på geometrien stabiliserer boreprocessen, hvilket er gavnligt i krævende arbejdsopgaver, såsom vinklede udgange, fortæller Seco, ligesom geometriens 180-graders vinkeldesign også gør den velegnet til undersænkningsopgaver, som eksempelvis bolthoveder, meddeler virksomheden.

Både M- og L-geometrierne fås i diametre fra 12 til 19,9 mm og spåndybder på 3 x dia. og 5 x dia. og 8 x dia., som opretholder IT9- og IT10-tolerancebredder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125