23948sdkhjf

Hoffmann udvider VDE-programmet

Systemleverandøren af kvalitetsværktøj, Hoffmann Group, udvider sortimentet af VDE-værktøjer for eksempel med produkter af deres egne mærker GARANT og Holex, som kan bestilles fra august, når det nye katalog kommer på gaden.
Med disse specialværktøjer til bearbejdningen af spændingsledende byggedele reagerer virksomheden på den voksende efterspørgsel, også betinget på grund af teknologiforandringen i energi- og automobilbranchen. Både ved arbejde på eksempelvis fotovoltaikanlæg eller også ved udviklingen af elektromotorer skal værktøjet opfylde yderligere krav og for eksempel holde spændinger stand op til 1000 V.

- De næste år står specielt i energi- og automobilbranchen i teknologiforandringens tegn, siger Bert Bleicher, Hoffmann Holdings adm. anpartshaver Hoffmann Groups talsmand. - Vi udbygger derfor vores allerede bestående produktsortiment med VDE-værktøjer yderligere og tilbyder vore kunder et endnu større udvalg med respektive specialværktøjer på en bred basis, siger Bert Bleicher. Indtil nu omfatter virksomhedens produktsortiment VDE-værktøjer af førende producentmærker som Knipex, PB Swiss Tools, Wera og Wiha samt det egne mærke Holex. I det nye katalog 43, kan kunderne så bestille et udvidet produktsortiment. Dette indeholder for første gang også VDE-tænger af premiummærket GARANT.

Værktøjerne til arbejde på spændingsledende materialer tjener i første linje anvenderens sikkerhed, udmærker sig dog også gennem høj betjenervenlighed: Således garanterer elektrikerskruetrækkere med kraftformskaft optimal ergonomi og reduceret klingediameter muliggør den optimale adgang til snævre steder som f. eks. fjederklemmer. VDE-momentværktøjer sikrer en styret forskruning blandt andet på el-skabe og gribe- og fladrundtængerne, der præsenteres for første gang, i glasfiberforstærket kunststof udelukker ikke kun kortslutning, men overbeviser også takket være deres minimale vægt. Perspektivisk regner Hoffmann Group med en yderligere vækst af betydning for VDE-værktøjer – det viser også den aktuelle omsætningsudvikling på dette område.

- Allerede i dag er hver femte bestilte tang en VDE-tang, siger Bert Bleicher.

Ved arbejde på spændingsledende dele skal VDE-værktøjer kunne holde til en belastning på op til 1000V. For at garantere en pålidelig medarbejderbeskyttelse, skal alle værktøjer derfor igennem en spændingstest. Desuden skal de igennem yderligere slag- og stødtests, tests til varme- og kuldebestandighed, kontrol af isoleringsbelægningens holdbarhed samt tests af de elektriske isolereingsegenskaber. Værktøjernes isolering svarer derved altid til den angivne norm DIN EN 60900 / VDE0682. mola

Yderligere information:

Hoffmann Danmark ApS

7026 4150
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094