Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Når præcision og kvalitet er et must
6. juni 2012 / Metal / Af ft
Print Tip Debat
Hos JT Teknik i Oddense ved Skive elsker man at løse komplekse opgaver, hvor kunden stiller store krav til tolerancer og overfladefinish. Derfor har virksomheden investeret i det sidste nye produktionsudstyr fra DMG.
VIRKSOMHEDSBESØG
JT Teknik i Oddense mellem Skive og Mors er virksomheden, hvis du skal have fremstillet specielle emner, som ikke alle vil kaste sig ud i. Her elsker man, når man kan være med helt fra starten af udviklingsopgaven, så man selv kan sætte sit præg på alle processerne.
Virksomheden beskæftiger sig med både drejning og fræsning af mindre serier, enkeltstyksproduktion og prototypefremstilling. Derudover råder de over en lille smedeafdeling, der mest bliver brugt til at supportere spåntagningsafdelingen.
- Vores forretningskoncept er at fremstille avancerede emner, hvor der er store krav til finish, det være sig overflade eller tolerancer. Mindre serier enkeltstyksproduktion og prototyper, det er vi gode til her i huset, siger administrationschef Peter Hjelm.
- Vi får ofte emner, som andre ikke gider bruge krudt på. Det kan være tyndvæggede emner, som vi bruger fyrre timer på spænde korrekt op, og selve bearbejdningen tager måske et par timer. Ved sådanne opspændinger skal man virkelig have indsigt i, hvad der sker med materialet, når man spænder det op, bearbejder og løsner igen.
Virksomheden bliver af mange brugt til projektudvikling, hvor de får en 3-D fil af det færdige emne, og derfra må de selv finde ud af eksempelvis mål og sammenføjningsteknik. Et eksempel på, hvad virksomheden har været med til at udvikle, er den dansk producerede sportsvogn Zenvo, der koster den nette sum af 16 millioner kroner på danske plader.
- Her har vi været med helt fra begyndelsen af, og vi har blandt andet udviklet en del knapper, gitre, rammer, fortæller Peter Hjelm.
Vokseværk
At virksomheden har fat i det rigtige koncept, er der ingen tvivl om, hvis man kigger lidt tilbage på firmahistorien fra opstarten i 1991.
- Virksomheden blev startet i garagen i 1991 af min far, fortæller den nuværende ejer Troels Toft.
Fortsættes...
1
2
3
 
Side 1 af 3
 
 
Billedgalleri (1/5)
Vis originalbillede
Peter Hjelm (tv) og Troels Toft foran det nye DMU 80 eVo fem-aksede bearbejdningscenter med integreret palette-automation.
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk