23948sdkhjf

Strømtransformer med lynmontage fra Phonix Contact

Phoenix Contact lancerer lynmontageteknologi, som tillader PACT strømtransformere at blive monteret hurtigt og sikkert på en strømskinne uden brug af værktøj.
Transformerne kan monteres med hånden, når der ikke er plads til en skruetrækker. For at gøre dette skal fastgørelsesflappen på lyntilslutningen indsættes i styringsrillen på transformeren. To fikseringsstifter på begge sider af flappen sikrer, at transformeren sidder sikkert. En rapid clips-in er integreret i fikseringsstifterne. Det betyder, at afstanden mellem fastgørelsesflappen og skinnen ledt igennem transformeren ikke har nogen effekt på installationstiden. Enderne på fastgørelsesstifterne trykkes let ind på skinnen. Dette gør tilpasningen nemmere, særligt for 3-fasede opbygninger.

Strømtransformerne er et komplet program af produkter til omformning af strømme op til4.000 Ai sekundære strømme på1 Aog5 A. De giver sikker isolation i overensstemmelse med EN 50178, som er relevant tilpasning af højspændingssystemer til elektronisk udstyr. Standarden definerer væsentligt højere krav til sikkerhedsniveauet end dem til almindelig transformer standard, EN 60044. Strømtransformere har derfor meget længere luft- og krybeafstande og bliver individuelt testet med 12 kV i stedet for de typiske 3 kV. Dette øger sikkerheden, fordi overslag til transformerens sekundære side ikke kan opstå. Yderligere kan transformerne opfange højere strømspidser end de nominelle strømme uden risiko for skade. De er designet til langvarig nominel strøm på 120 procent af den primære nominelle strøm. Programmet gøres komplet med en lang række tilbehør, som for eksempel adaptere til installation på DIN-skinner og kobbermuffer til pladsbesparende liggende montage.mola

Yderligere information:

Phoenix Contact A/S

3677 4411
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079