23948sdkhjf

Intelligent opstart af motorer

Med hybride motorstartere fra Phoenix Contact kan motorer startes og reverseres hurtigt og pålideligt. Contactron koblingsteknologi muliggør problemfri opstart og reducerer belastningen på relækontakter. Hybride motorstartere holder derfor op til 10 gange længere end rent mekaniske kontakter.
For motorer op til 4 kW giver hybride motorstartere på22,5 mmalle funktioner fra et klassisk reverseringskredsløb, inklusiv sikkerhedsfunktioner, i en enhed. Intern belastning og spærringskredsløb minimerer fortrådningsomkostninger med op til 75%.

Det effektive fortrådningsdesign fortsætter med tilslutningen af motorstarteren til SmartWire DT kommunikationssystemet. I praksis eliminerer dette kompleks parallel kabling i kontrollerne og signalniveauer for større systemer med et højt antal forbrugere. Hybride motorstartere såvel som kommando- og rapporteringsenheder tilsluttes nemt og enkelt til SmartWire DT og kan også integreres ind i fieldbus systemer ved at anvende et gateway.

En anden ny model er den hybride motorstarter med integrerede sikringer. Disse sikringer opfylder klassifikation Type 2 i overensstemmelse med IEC/EN 60947-3-4. Det betyder beskyttelse for mennesker, maskiner og systemer, selv i tilfælde af en kortslutning. For at fortsætte driften skal sikringerne blot udskiftes og den hybride motorstarter er klar igen.mola

Yderligere information:

Phoenix Contact A/S

3677 4411
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328