Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Sunday 20 April 2014
Advertising / Contact  

Grene optimerer remskæring
11 June 2012 / Automation / Af ft
Print Tip Debat
Grene Danmark A/S Industri i Skjern optimerer på skæring af tandremme og ribbebånd. Virksomheden har netop taget en ny skæremaskine i brug, der kan klare remme på op til 7,8 meter i længden.
REMSKÆRING
Grene Danmark har for at udvide kompetencerne inden for remskæring investeret i en ny topmoderne remskærer fra tyske Beyer GmbH.
- Skæring af remme er blevet et stort marked for os de sidste år, og nu har vi valgt at investere endnu mere i området, siger salgschef Jens Henrik Jakobsen.
- Før havde vi en ældre manuel maskine, der kunne skære remme op til 3,5 meter i længden mens vi nu kan skære op til 7,8 meter i længden og 750 millimeter i bredden, så det er en stor udvidelse dimensionsmæssigt.
- Samtidig er den nye maskine væsentligt hurtigere at skære remme på da den er halvautomatisk. Maskinen foretager selv beregning på rembredden og antallet af remme, fra de parametre som indgives i maskinens styring.
- Dermed er vi også mere konkurrencedygtige på serieproduktion af remme, mener Jens Henrik Jakobsen.
Remskæren er den største i Danmark.
- Vi råder nu over den største remskærer i Danmark, og det skulle gerne udbygge vores position på markedet sammen med vores store lager af remme til alle formål.
Døgnservice
Til trods for at remmene skal forarbejdes kan man bestille helt frem til 16.30 med levering dagen efter, lige som man kan med alle plukkevarer.
Er dette ikke tilstrækkeligt på grund af pludseligt nedbrud, kan man benytte virksomhedens døgnservice.
- Vores døgnvagt står klar til at sende varer ud med taxi eller lægge dem kar til afhentning, hvis man selv ønsker at afhente varen.
- Vores døgnvagt er specialuddannet og kan for eksempel skære tandremme og ribbebånd, siger Jens Henrik Jakobsen.
Som noget nyt tilbyder virksomheden nu kunderne, at de kan få leveret de varer, der blev bestilt inden 16.30 den foregående dag, senest klokken syv om morgenen.
- Når vores kunder begynder at arbejde klokken syv, skal deres bestilte varer naturligvis også være klar. Kommer de først omkring middagstid, har man jo ofte tabt stort set en hel arbejdsdag, og det er der ikke mange, der kan vente på i dagens Danmark, mener Jens Henrik Jakobsen.
- Derfor har vi indgået en aftale med HIT Danmark om, at de leverer varerne om natten, således at de står klar senest klokken syv om morgenen.
- Konceptet bygger på, at HIT Danmark selv aftaler med den enkelte kunde, hvor HIT chaufføren kan låse sig ind og aflevere leverancen, så den står klar, når kunden møder på arbejde, slutter Jens Henrik Jakobsen.Ÿ
 
 
Gallery (1/3)
Show original picture
Maskinarbejder Norbert Köppen er ved at skære remme op. Hos Grene foretages al forædling af varerne af fagfolk for at sikre kvaliteten.
 Also read...
29 May 2012
Godt resultat giver grobund for udvidelse hos Grene Danmark
24 April 2012
Hos Chris Jensen A/S er det gode håndværk et adelsmærke
30 March 2012 kl. 13:00
Grene Danmarks indkøbschef har fejrer 25 års jubilæum
24 January 2012
Applikationerne spænder vidt hos Hydraflex
20 October 2011 kl. 14:00
A/S Scan foretog renovering af afvandingssluser i Hvide Sande
20 September 2011
Grene Industri leverer transmissionselementer om natten
22 August 2011 kl. 11:00
Grene Industri ansætter industrikonsulent
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk