23948sdkhjf

IXXAT canAnalyzer med nye features

HMS Industrial Networks lancerer nu canAnalyzer Version 3.
Nu understøtter IXXAT canAnalyzer op til 65 CAN-kanaler på samme tid med den ny

"Multi-Board Support" og viser informationer ved hjælp af en fælles tidsbase. "Til moduler, der anvender simultan adgang til flere CAN-kanaler ad gangen, indeholder Multi-Board Support flere fordele – for eksempel med sporingsmodulet, der gør canAnalyzer til en ekstrem kraftig datalogger-løsning. En særligt imponerende feature er det ny signaltransmitteringsmodul, som meget hurtigt og nemt kan stimulere netværksenhederne – på procesniveau uden, man skal kende underliggende CAN-kommunikation i detaljer", lyder det fra HMS.

Et udvidet niveau af bærbarhed er også nyt i Version 3. Målingskonfigurationer kan kopieres til forskellige målingscomputere uden funktionstab.

Desuden er den database-support, som canAnalyzer forsyner, blevet udvidet betydeligt, fortæller HMS. Nu tillader den import af forskellige databaser ind i konfigurationen. For at kunne fortolke data er databaserne smeltet sammen i én overordnet netværksdatabase af canAnalyzer.

"IXXAT canAnalyzer er et kraftigt analyseværktøj til udvikling, test og vedligehold af CAN-netværk og passer til både industrielle og automatiserede systemer", fortæller HMS Industrial Networks.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11