23948sdkhjf

Nyt dataopsamlingsmodul til højspænding

HBM udvider nu sin QuantumX måleserie med MX403B, der er et dataopsamlingsmodul til højspænding.
QuantumX MX403B har fire målekanaler til direkte måling af elektriske spændinger omkring 10, 100 eller 1000 Volt og har høj isolering for maksimal sikkerhed. Hver kanal er udstyret med analoge anti-aliaseringsfiltre, digitale filtre og 24-bit AD-konvertere. MX403B outputdata har en samplingsfrekvens på op til 100 kS/s pr. kanal, og den har signal-båndbredder på op til 38 kHz pr. kanal – og det dobbelte i dual-channel mode.

"Hele QuantumX-familien kan integreres og bruges til såvel stationære som mobile tests samt fx energilagringssystemer eller komplekse mekatroniske systemer. Der er problemfri integration af modulerne i QuantumX-familien og det åbner mulighed for synkroniseret opsamling af mekaniske, elektriske og termiske signaler samt digitale bussignaler. Dermed er det muligt at tilpasse måleudstyret til specifikke opgaver", fortæller HBM.

Det nye dataopsamlingsmodul til højspænding kan integreres i realtid via udgange som standard spændinger, EtherCAT eller CAN og kan også distribueres spartialt. De valgfri parametermåleområder 10 V, 100 V og 1000 V gør det muligt at registrere høje spændinger og mindre differentielle spændinger i forhold til referencejord.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22