23948sdkhjf

OGIB 2014: Vi er fortsat godt med internationalt

Der var stor interesse for dansk offshoreindustri ved den internationale B2B event OGIB 2014 i Esbjerg.
Den internationale business2business event OGIB 2014 havde samlet deltagere fra 14 forskellige lande med henblik på at styrke det internationale samarbejde, og gennem korte, uformelle møder blev der skabt kontakter og indgået aftaler om nye møder på tværs af landegrænserne, fortæller arrangørerne.

"At vi er i stand til at samle et par hundrede internationale deltagere til en todages event med henblik på at bygge bro mellem danske og udenlandske virksomheder viser med al tydelighed, at dansk offshore olie- og gasindustri fortsat er med på den internationale scene. Vi har i løbet af OGIB 2014 fået mange positive tilkendegivelser fra udenlandske virksomheder, som gerne vil eller allerede har indledt samarbejde med danske virksomheder, og det er med til at fremtidssikre en industri, som i forvejen oplever markant vækst," siger Director Oil & Gas Johannes Kromann Bie fra det danske videncenter for offshoreindustrien, Offshoreenergy.dk, som arrangerer OGIB 2014.

Udover deltagere fra alle skandinaviske lande samt England, Tyskland, Frankrig, Holland og Tjekkiet deltog blandt andre en delegation fra Angola samt repræsentanter for Brasilien og De forenede arabiske Emirater. Alle deltagere kunne mødes til en slags speeddating, og i løbet af blot en dag blev der afholdt omkring 800 møder.

På anden dagen af OGIB 2014 havde deltagerne mulighed for at mødes med nogle af offshoresektorens nøgleaktører, som præsenterede kommende projekter for deltagerne, der efterfølgende havde mulighed for at spørge ind til konkrete tekniske eller praktiske forhold for bedre at kunne give tilbud på opgaven.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14