23948sdkhjf

Skræddersyede platforme på 20 dage

VMS Technology i Frederikshavn har på 20 dage designet, opnået godkendelse af og produceret to platforme til montering af trykslanger på boreriggen Ensco 121.
I begyndelsen af april modtog VMS Technologys ingeniørteam et opkald fra StimWell Services, en af virksomhedens offshorekunder, som leverer ydelser indenfor skibsbaseret brøndstimulering og ydelser indenfor olie og gas til offshoreindustrien via brugen af borerigge og platforme. StimWell Services skulle bruge to skræddersyede platforme, der skal understøtte monteringen af Coflexip-højtryksslangerne mellem brøndstimuleringsfartøjet og Ensco 121 jack up boreriggen. Platformene til slangerne skulle designes, fremstilles og installeres på Ensco 121 for deres kunde Wintershall med henblik på at gøre riggen klar til at foretage såvel nuværende som fremtidige brøndstimuleringsopgaver for olieselskabet. Samtidig skulle arbejdet med installationen færdiggøres, mens riggen undergik en større reparation på Keppel Verolme-værftet i Rotterdam.

Platformene skulle kunne integreres på riggen, men også tage højde for et øget fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed.

"Ensco 121 er en helt ny rig fra 2013, så der var behov for en mere moderne og optimal løsning, også på de arbejdsmiljømæssige faktorer. Ud fra disse kriterier fik vi mulighed for at designe en aldrig før set løsning med en platform, der tager hensyn til såvel sikkerhed som funktionalitet og æstetik", siger Bjørn Strandos, adm. direktør i VMS Technology.

Totale leverancer som denne, der inkluderer design, produktion og installation, er noget, der er stor efterspørgsel efter, fortæller han.

"Vi ser derfor et stort marked for vores løsninger til både skibe og rigge", siger Bjørn Strandos.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078