23948sdkhjf

Metalvirksomhed med JobFabrik

Scaniro i Fjerritslev og Jobcentret i Jammerbugt Kommune har sammen oprettet Virksomhedscentret JobFabrikken på Scaniro. Samarbejdet handler om at hjælpe ledige til at opnå eller genskabe kontakt til arbejdsmarkedet.
Projektet er målrettet ledige, der har problemer udover ledighed og som derfor har behov for ekstra støtte og hjælp til at komme i arbejde.

Det er en samfundsopgave, som Scaniro ønsker at deltage i at løse - samtidig med, at virksomheden ønsker at medvirke til at gøre en forskel for disse mennesker, fortæller direktør og medejer af Scaniro, Michael Ranch Kornum.

"Samarbejdet med Jammerbugt kommune er i JobFabrikken sat i system på en god måde - og der er plads til alle her på virksomheden, uanset social status, nationalitet, køn og alder. Igangsætningen er gået over al forventning. Scaniro har indrettet et afsnit af fabrikken, hvor JobFabrikken holder til. Her er der fokus på et roligt og effektivt arbejdsmiljø", forklarer han.

Scaniro har 8 – 10 ledige tilknyttet JobFabrikken ad gangen. Forløbet varer som udgangspunkt 13 uger, men bliver ofte forlænget, fordi der ses en positiv udvikling. Målet er, at den ledige bliver i stand til at varetage et job på fuldtid eller deltid.

"Flere af jobpraktikanterne har fået deres forløb forlænget, idet deres færdigheder har udviklet sig radikalt. Og to af dem er foreløbig fuldtidsansat i en prøveperiode, med det mål, at de bliver fastansat. Årsagen til, at de er nået så langt er, at de har vist talent, lyst og vilje til at gøre en forskel, og det vil Scaniro gerne anerkende", siger Michael Ranch Kornum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103