23948sdkhjf

Bent Tram A/S overtages af Techno-Matic direktør

Techno-Matics direktør og ejer, Knud Sørensen, har overtaget teknologivirksomheden Bent Tram A/S.
Den dobbelte virksomhedsejer mener, at Bent Tram og Techno-Matic kan have stor nytte af hinanden, da de er tæt beslægtede rent fagligt.

"Der er åbenlyse synergieffekter. Begge firmaer har med udvikling og salg af tekniske produkter at gøre. Det er eksempelvis de samme algoritmer der bruges i programmeringsarbejdet, så sparring og vidensdeling bliver nøgleord. Alle medarbejdere kan nyde godt af hinandens kompetencer", siger Knud Sørensen.

Bent Tram fortsætter som hidtil.

"Kunder og medarbejdere kommer ikke til at mærke forskel. Det er en særdeles veldrevet forretning, så vi fortsætter ad samme vej. Bent er et kæmpe aktiv og på ingen måde træt af arbejdslivet. Nu har han afhændet virksomheden i god tid, og jeg er glad for at få lov til at føre den videre", lyder det fra Knud Sørensen.

Det var især var den globale kundeportefølje og de dertilhørende udviklingsmuligheder, han fandt interessante, fortæller han.

"Det er en nichévirksomhed med et fortsat stort potentiale. Kunderne er spredt over hele kloden, og der er gode muligheder for yderligere vækst. Der er for eksempel mange virksomheder, som kan effektivisere produktionen med en ny testmaskine", siger Bent Tram.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078