23948sdkhjf

Vandstråleprodukter med avanceret forstærkerteknologi

HyPrecision Waterjet er en komplet serie af vandstråleprodukter, som inkluderer pumper, der dækker fra 15 til 150 hestekræfter, præcisionsskærehoveder og udstyr til slibning.
Systemerne er udstyret med avanceret forstærkerteknologi, der forlænger vedligeholdelsesintervallerne, reducerer vedligeholdelsestiden og maksimerer ydelsen, meddeler Hypertherm, der skønner, at den totale omkostning ved ejerskab af et HyPrecision-system er op til 20 procent mindre end konkurrerende systemer.

"Opfinderen af HyPrecision-vandstrålen havde sin egen virksomhed i mange år og så selv, hvad der kunne og hvad der rent faktisk gik galt med systemerne, han anvendte. Og det, sammen med mere end et årti af erfaring med at designe vandstråleudstyr, fik ham til at udvikle reservedele til forskellige systemer. Den viden, han indsamlede ved at sælge disse dele, gav ham mulighed for at lære, hvor og hvorfor der opstod svigt. Disse erfaringer fik ham til at skabe sit eget vandstrålesystem, som han kontinuerligt raffinerede og forbedrede gennem årene", forklarer Sara Mancell, Hypertherm’s markedsføringsleder for vanstråleudstyr.

Hypertherm HyPrecision Waterjet-systemer er en del af Hypertherm’s Built for Business Integrated Cutting Solutions, hvor Hypertherm’s ProNest-nestingsoftware, CNC, brænderhøjdestyring og HyPrecision Waterjet fungerer sammen og automatisk anvender de korrekte skæreparametre og justerer forskellige ting som f.eks. feed-hastighed, flow-hastighed ved slibning samt pumpetryk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093