23948sdkhjf

Ny pressostat skal gøre kontrol af tryk endnu nemmere

OsiSense XMLR er skræddersyet til industrielle virksomheder, der bruger tryk til applikationer såsom støbemaskiner og samlebånd.
Den nye trykføler fra Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric er udviklet specielt til at optimere montering, installation og vedligehold, fortæller virksomheden.

OsiSense XMLR er en ny pressostat eller trykføler med høj ydeevne, som komer med en enkel brugerflade og med optimeret brugervenlighed, der sparer tid ved montering, indstilling og vedligehold, lyder det fra Telemecanique Sensors.

"OsiSense XMLR er en af de mest brugervenlige og kompakte pressostater på markedet, og installationen kræver ingen særlig indsats eller tid, da kroppen nemt kan rotere, også efter føleren er monteret på tilgangsrøret. Derudover er sætter den OsiSense XMLR nye standarder for enkel konfiguration. Det skyldes, at menuen er intuitivt opsat efter VDMA-standarder. Betjeningen giver muligheder for brug ved hjælp af kun to trykknapper uden brug af yderligere tilbehør.

Der er også mulighed for at benytte en låsefunktion, som forhindrer uvedkommende i at ændre i opsætningen", meddeler virksomheden.

Hver gang der tilsluttes strøm til OsiSense XMLR, lyser alle elementerne i displayet op. Det giver operatøren en mulighed for hurtigt at se, om displayet fungerer optimalt, og er det nødvendigt kan OsiSens XMLR testes yderligere ved hjælp af en effektiv diagnostik-funktion, lyder det fra Telemecanique Sensors.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125