23948sdkhjf

Danmark får sin egen internationale maritime messe

Til oktober slår Bella Center i København dørene op til Danish Maritime Fair. En fire dage lang maritim messe der for første gang samler hele Det Blå Danmark under samme tag.
Den maritime sektor har taget særdeles godt imod det nye initiativ.

"Vi har mødt en enorm interesse for at være med, ikke kun fra danske men også fra udenlandske virksomheder", siger Jakob le Fevre, der har ansvaret for alt salg til Danish Maritime Fair.

Interessen for at deltage har vist sig så stor, at Danish Maritime Fair allerede første år kommer til at dække et tre gange så stort areal som planlagt

"Det vi er mest glade for er, hvor bredt et udsnit af den maritime branche der har valgt at være med. På messer i udlandet møder man mest udstyrsproducenter, men på Danish Maritime Fair vil man også kunne møde rederier, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder der deltager med egen stand. Det gør Danish Maritime Fair til et samlingspunkt for hele den maritime branche - og en helt unik oplevelse for de besøgende", siger Jakob le Fevre.

Også på andre områder adskiller Danish Maritime Fair sig tydeligt fra de maritime messer i udlandet.

"Vi har bl.a. introduceret en Innovation Park som giver nystartede og mindre virksomheder mulighed for at deltage aktivt på messen, og vi har flyttet den obligatoriske konference ind på selve messen og ændret den til et uformelt forum hvor budskaber afleveres hurtigt og præcist", siger Le Fevre.

Messen vil også indeholde et særligt offshore afsnit, hvor virksomheder med tilknytning til olie- og gasindustrien viser deres produkter og kompetencer frem.

Bag messen står Mediehuset Maritime Danmark.

"Det er oplagt at den maritime sektor, der er landets største eksporterhverv, har sin egen messe hvor man mødes for at vise sine produkter og knowhow frem for et internationalt publikum", siger Rene Wittendorff, adm. direktør i Mediehuset Maritime Danmark.

Danish Maritime Fair 2014 finder sted samtidig med at Danmark i starten af oktober afvikler sit hidtil største maritime arrangement - Danish Maritime Days.

Arrangementet ventes at trække et stort antal beslutningstagere fra hele den globale maritime verden til Danmark og ikke mindst til København.

"Timingen af messen er optimal. Det Blå Danmark står stærkere end nogensinde, og samtidig vil København i netop den uge Danish Maritime Fair finder sted være fyldt med maritime nøglepersoner fra nær og fjern", siger Rene Wittendorff.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11