Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Torsdag 5. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

BMC sikrer sig mod lokale oversvømmelser
18. juni 2012 kl. 8:30 / Virksomheder
Print Tip Debat
Bangkok Mould Consultant Ltd., BMC, er en dansk-ejet virksomhed i Thailand, som formidler fremstilling af plastværktøjer, samt produktion af plast, gummi, og metaldele. Virksomheden har købt egne fabrikslokaler, som dels er fem gange større end de nuværende lokaler, dels er sikret mod oversvømmelse. Den nye fabrik vil også gøre det muligt for BMC at overtage produktionen af en større del af de ordrer, som nu udføres af underleverandører.
KLIMASKÆRM
Det danske firma i Samut Sakhon sydvest for Bangkok, tilbyder også samling af dele, og ikke mindst pakning i kundens egen emballage, plus forsendelse, inkl. alle nødvendige dokumenter.
BMC www.bangkokmolds.com ejes af danske Alex Heimdal Petersen og hans thailandske hustru Sukanya Janthai. Alex havde seks lærerige år som fabrikschef hos en thailandsk underleverandør til bl. a. Toyota Thailand. En del af hans job bestod i at holde kontakt med en lille snes værktøjsproducenter. Da en god bekendt i Danmark manglede et plast værktøj i bedste kvalitet, men til en pris langt under hvad det samme værktøj kan fremstilles til i Danmark, tog Alex sig af den opgave.
- Den ene ordre blev starten på BMC. Kunden i Danmark var glad for det han fik, og han er stadig en del af vores voksende kundekreds, siger Alex Heimdal Petersen.
Rent praktisk tog Alex"s hustru Sukanya sig i begyndelsen af al kontakt til underleverandørerne, som ikke krævede den faglige plast ekspertise, som den faguddannede plastmager hendes mand var i besiddelse af.
Kundekredsen voksede, og efter 2 år som den danske plast eksperts "hobby" skulle BMC nu være det firma, som Alex ville satse på. Det sikre job som fabrikschef vinkede han farvel til. Nu skulle det handle om formidling af blandt andet plastværktøjer fra eget firma.
I begyndelse af BMC"s virke, sendte man værktøjerne videre til kunden, som så producerede med de thailandsk fremstillede værktøjer. Men langsomt men sikkert blev det til, at en meget stor del af værktøjerne forblev i Thailand, hvor de blev brugt til at producere kundens emner.
Ja mange af kunderne har faktisk aldrig set de værktøjer, som de har betalt for. Til gengæld får de leveret plastemnerne i "dansk" kvalitet til døren. Vel at mærke til en pris som, de ikke selv kan producere til i Danmark.
Fortsættes...
1
2
3
 
Side 1 af 3
 
 
Billedgalleri (1/2)
Vis originalbillede
BMC ejes af danske Alex Heimdal Petersen og hans thailandske hustru Sukanya Janthai. De har netop sikret virksomheden mod nye oversvømmelser tæt ved Bangkok i Thailand.
Om BMC:
BMC ( Bangkok Mould Consultant Ltd.) ejes af Alex Heimdal Petersen, og hans hustru Sukanya Janthai. BMC fungerer som formidler og producent af plastværktøjer, samt fremstilling af emner i plast, gummi, og metal. Fabrikken er placeret i nye købte produktionslokaler (2.000 m2) i Bangkok, nærmere bestemt i forstaden Samut Sakhon. Virksomheden servicerer kunder i Danmark, Tyskland, USA, Tyrkiet, Thailand, Hong Kong, og Kina. Den Thailandske industri har nydt godt af de krav, som landets gigantiske automobilindustri stiller til kvalitet og leveringstider. De forbedringer af den thailandske erhvervskultur nyder BMC´s kunder godt af i det daglige arbejde.
 Læs også...
30. november 2010
Drengen fra Bispebjerg, der skabte J&M
21. maj 2010 kl. 11:00
Ventilation uden grænser
11. maj 2010 kl. 13:30
Elektronikvirksomhed styrker kernekompetencerne
19. april 2010 kl. 5:30
Rør og wirer med tysk vinkel
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk