Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Onsdag 4. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Detectronic udfordrer de store spillere
21. juni 2012 kl. 7:00 / Virksomheder
Print Tip Debat
Den lille nordjyske virksomhed, Detectronic A/S i Farsø udfordrer nu de store spillere på det internationale marked ved at åbne datterselskab i Tyskland.
EKSPANSION
Virksomheden, der igennem fire årtier har produceret veje udstyr og maskiner til detektering af fremmedlegemer i fødevare industrien. Derimod synes vækst og internationalt udsyn nærmere at være ordene, der lige nu karakteriser den hastigt voksende virksomhed.
Virksomheden har siden begyndelsen af 2011, hvor virksomheden gennemgik et ejerskifte, satset på at etablere sig inden for det højteknologiske segment røntgendetektering. Denne fokuserede indsats medfører nu, at virksomheden etablerer sig med egen repræsentation på det tyske marked, hvor interessen for røntgenløsninger er stor.
Adm. direktør Brian Poulsen glæder sig over den internationale interesse for virksomhedens produkter og de lovende udsigter for især røntgen.
- Der vil altid være et marked for kontrolvægte og metaldetektorer i fødevareproduktionen. Det interessante for os er, at vi med vores avancerede røntgendetektering nu også er rykket ind som aktør i et langt mere teknologisk krævende segment med kun få men meget professionelle udbydere. Det er en del af markedet som rummer et betydeligt potentiale, eftersom kravene til fødevaresikkerhed stiger i disse år.
Røntgen er nok den løsning, der bedst imødekommer de skærpede krav, da man med denne kilde kan finde andet end blot metal - f.eks. ben splinter, glas og sten, siger Brian Poulsen og pointerer at de stigende sikkerhedskrav både er en følge af skærpede lovkrav og mere krævende forbrugere, som reagerer prompte på dårlig medieomtale af diverse sager inden for fødevareindustrien.
Tyskland ligger tæt på det danske hovedsæde og er samtidig Europas største marked for fødevareproduktion. Detectronics produkter er allerede kendte i markedet, og med direktørens egen baggrund og intensive kendskab til markedet, så det er næppe nogen tilfældighed, at valget er faldet på Tyskland som den første udenlandske base.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
 Læs også...
9. december 2011 kl. 8:00
Detectronic rejser sig
1. marts 2011 kl. 14:00
Detectronic får ny ejer
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk