Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 23 April 2014
Advertising / Contact  

Detectronic udfordrer de store spillere
21 June 2012 kl. 7:00 / Virksomheder
Print Tip Debat
Den lille nordjyske virksomhed, Detectronic A/S i Farsø udfordrer nu de store spillere på det internationale marked ved at åbne datterselskab i Tyskland.
EKSPANSION
Virksomheden, der igennem fire årtier har produceret veje udstyr og maskiner til detektering af fremmedlegemer i fødevare industrien. Derimod synes vækst og internationalt udsyn nærmere at være ordene, der lige nu karakteriser den hastigt voksende virksomhed.
Virksomheden har siden begyndelsen af 2011, hvor virksomheden gennemgik et ejerskifte, satset på at etablere sig inden for det højteknologiske segment røntgendetektering. Denne fokuserede indsats medfører nu, at virksomheden etablerer sig med egen repræsentation på det tyske marked, hvor interessen for røntgenløsninger er stor.
Adm. direktør Brian Poulsen glæder sig over den internationale interesse for virksomhedens produkter og de lovende udsigter for især røntgen.
- Der vil altid være et marked for kontrolvægte og metaldetektorer i fødevareproduktionen. Det interessante for os er, at vi med vores avancerede røntgendetektering nu også er rykket ind som aktør i et langt mere teknologisk krævende segment med kun få men meget professionelle udbydere. Det er en del af markedet som rummer et betydeligt potentiale, eftersom kravene til fødevaresikkerhed stiger i disse år.
Røntgen er nok den løsning, der bedst imødekommer de skærpede krav, da man med denne kilde kan finde andet end blot metal - f.eks. ben splinter, glas og sten, siger Brian Poulsen og pointerer at de stigende sikkerhedskrav både er en følge af skærpede lovkrav og mere krævende forbrugere, som reagerer prompte på dårlig medieomtale af diverse sager inden for fødevareindustrien.
Tyskland ligger tæt på det danske hovedsæde og er samtidig Europas største marked for fødevareproduktion. Detectronics produkter er allerede kendte i markedet, og med direktørens egen baggrund og intensive kendskab til markedet, så det er næppe nogen tilfældighed, at valget er faldet på Tyskland som den første udenlandske base.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Show original picture
 Also read...
9 December 2011 kl. 8:00
Detectronic rejser sig
1 March 2011 kl. 14:00
Detectronic får ny ejer
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk