23948sdkhjf

Robust tilgang til hulbearbejdning

DP3000 er Secos nye slidstærke Duratomic-kvalitet til Perfomax-korthulsbor. Den er robust og alsidig, er egnet til brug i en lang række materialer og udmærker sig især i forbindelse med krævende anvendelser og ubemandet drift.
DP3000 er en ny kvalitet til Secos Perfomax-serie af korthulsbor. Den komplementerer den eksisterende DP2000-kvalitet, og de to kvaliteter, der begge byder på Secos belægningsteknologi Duratomic, er egnet til boring i alle arbejdsmaterialer, herunder krævende operationer som f.eks. skrå huller og afbrudt spån.

Perfomax-serien af skærkvaliteter omfatter også to kvaliteter med PVD-belægning (Physical Vapor Deposition): T250D, der er optimeret til rustfrit stål og superlegeringer, og T400D, der er det foretrukne valg til midterskær i alle materialer.

- Vi anbefaler DP3000 til alle boreopgaver i forbindelse med generel bearbejdning. Det er en alsidig skærkvalitet med øget sejhed og slidstyrke, der muliggør højere skærehastigheder og dermed øget produktivitet, siger Simon Hellborg, der er Secos projektleder for udviklingen af DP3000..

- Vi øger koboltindholdet ved overfladen sammenlignet med resten af substratet, siger Hellborg. Det øger sejheden og mindsker risikoen for, at revner forplanter sig over dette område.

Det øgede koboltindhold, der ved overfladen er det dobbelte af normalt, når en dybde på 20 til 25 mikron. Substratet er belagt med et lag af titancarbonnitrid (TiCN) og dernæst et lag af aluminiumoxid (Al2O3). De påføres med CVD-teknologi (Chemical Vapour Deposition) og udgør sammen Duratomic-belægningen, hvor TiCN-laget giver robusthed, og Al2O3-laget giver varmebestandighed og slidstyrke. Det er kombinationen af skrånende substrat og belægninger, der giver DP3000 og andre Duratomic-kvaliteter deres specifikke egenskaber.mola

Yderligere information:

Seco Tolls A/S

2345 3464
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078