Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Friday 25 April 2014
Advertising / Contact  

Kapitalfonde bidrager med 1 mia. til statskassen
27 June 2012 kl. 9:30 / Politik
Print Tip Debat
Kapitalfondes aktive ejerskab i gennemsnit bidrager med 1 mia. kr. årligt i ekstra skatteprovenu. Det afslører DVCAs nye årsskrift, der også viser, at kapitalfonde igen i 2011 skabte flotte resultater – fortsat bedre end sammenlignelige børsnoterede selskaber.
GEVINST
Der bliver med DVCA – den danske kapitalfondsforenings nye årsskrift for 2011/2012 gjort op med myter og misforståelser om kapitalfondes skattebetalinger. Nye beregninger viser, at der hvert år sendes en milliard i ekstra skatteprovenu til staten som følge af kapitalfondenes aktive ejerskab.
- Det er vigtigt for kapitalfondene og deres virksomheder at vise, hvor meget de faktisk bidrager til den danske statskasse. Derfor er vi stolte af at kunne fremvise tal, der bekræfter, at det aktive ejerskab er en kæmpe gevinst for Danmark, siger Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA
I alt betalte de kapitalfondsejede selskaber 11,4 mia. kr. i skat i 2011, når både selskabsskat, A-skat fra ansatte, moms, energiafgifter samt andre afgifter samles. Kapitalfondenes stærke aktive ejerskabsmodel bidrager dermed i gennemsnit med 1. mia. kr.
i ekstra skatteprovenu årligt set over en treårig periode. DVCA årsskriftets tal, der er udregnet af revionsselskabet Deloitte, dokumenterer ligeledes, at kapitalfondene i 2011 havde en skatteprocent på 37,7 pct., hvilket er klart over selskabsskatteprocenten på 25.mola
 
 
Show original picture
De kapitalfondsejede virksomheder betaler en høj skatteprocent set i forhold til, hvor mange ansatte de har. Det beviser, at virksomhederne har en forholdsvis høj indtjening, men samtidig at de betaler en høj skat på grund af de skattemæssige indgreb, der har været rettet mod dem, siger Jannick Nytoft, adm. direktør, DVCA.

 Also read...
25 June 2012 kl. 8:30
DVCA hylder afskaffelse af iværksætterskatten
29 May 2012 kl. 7:30
DVCA tilfreds med afskaffelse af iværksætterskat
5 January 2012 kl. 12:30
Kapitalfondsejede virksomheder skaber nye jobs
2 January 2012 kl. 13:00
Kapitalfondsejede virksomheder har fremgang
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk