23948sdkhjf

Harsco Infrastructure ændrer supportstruktur

Reorganiseringen af Harsco Infrastructures europæiske aktiviteter, herunder oprettelsen af en ny supportstruktur for kunder i Skandinavien, nærmer sig en afslutning. Projektet, som forventes at blive afsluttet medio 2012, vil tilbyde et mere strømlinet produktsortiment og et distributionsnet, der er designet til at tilfredsstille kundernes behov.
Virksomheden har per 1. april 2012 lukket sine filialer i Skandinavien og centraliseret kerneudstyr i store regionale hubs, der er placeret strategiske steder i Europa. Kunder i Skandinavien er nu serviceret af Harscos regionale repræsentant, Kjell Fransson, samt af virksomhedens filialer i Tyskland og Harscos norske distributions- og servicepartner, Hansmark AS. I Danmark har Dansk Montage Supply A/S overtaget hele Harsco Infrastructures forretning med elementstøtter.

- De dramatiske ændringer i markedsforholdene betød, at vi havde brug for at justere forretningen i overensstemmelse hermed, forklarer Kjell Fransson.

- Justeringen vil give os mulighed for fortsat at yde vores kunder det høje serviceniveau de forventer fra Harsco og på samme tid reducere vores omkostninger og forbedre vores resultater. Vi vil gøre dette gennem vores fælles servicecenter i Tyskland, hvor vi har veluddannede, flersprogede teknik- og logistikspecialister, der er i stand til at reagere hurtigt og professionelt på kundernes behov i Skandinavien.

Vi vil også arbejde med vores distributions- og servicepartner, Hansmark, for fuldt ud at støtte vores norske kunder samt med Dansk Montage Supply, der vil levere elementstøtter i Danmark.

- At være en del af den globale Harsco Infrastructure business giver os mulighed for at få world wide adgang til tekniske muligheder, udstyr og ressourcer og for bedre at støtte vores kunder ved at overføre disse ressourcer fra en lokation til en anden.

Som eksempler på hvordan Harscos globale projektstøtte trækker på disse verdensomspændende ressourcer kan nævnes den meget prestigefyldte Vladivostok Bridge, som i øjeblikket er under opførelse og verdens højeste bygning Burj Khalifa i Dubai, hvor Harsco leverede teknisk støtte og udstyr til fundamentet.

- Ved at gennemføre alle disse ændringer har Harsco gjort sit bedste for at tage hensyn til medarbejderne. En række medarbejderne overførers således til vores distributører og andre associerede virksomheder, forklarer Kjell.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078