Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Monday 21 April 2014
Advertising / Contact  

KraussMaffei og SAXE Hansen slår sig sammen
28 June 2012 kl. 10:30 / Metal
Print Tip Debat
Virksomhedssammenlægning i Europa åbner dørene for nye samarbejdsmuligheder i Danmark. KraussMaffei Group har fra april 2012 valgt at sammenlægge sprøjtestøbeaktiviteterne hos KraussMaffei og Netstal i én enhed for at optimere værdierne, innovationen og effektiviseringen af virksomhederne.
Sammenlægningen i KraussMaffei Group har betydet at SAXE Hansen, forhandler af Netstal maskiner i Danmark, og KM Maskiner, forhandlere af KraussMaffei maskiner i Danmark, har valgt også at indgå et samarbejde, så de fra den 1. august bliver én samlet virksomhed i SAXE Hansen.
Begge virksomheder ser det som en fantastisk mulighed for at skabe en samlet og optimeret virksomhedsorganisation. Med sammenlægningen af virksomhederne skabes der en bred serviceorganisation, hvor der er plads til specialisering, så kunderne hurtigere kan få dækket deres konkrete ønsker og behov. mola
 
 
Show original picture
Om SAXE Hansen:
SAXE Hansen, tidligere H. Saxe Hansen A/S, blev i 1967 grundlagt af Henning Saxe Hansen som et traditionelt handelsfirma. Henning Saxe Hansen var inden opstarten kendt i plastbranchen, og fik derigennem agenturerne for de kendte virksomheder Netstal-Machinen AG og Luigi Bandera S.p.A. Siden da har firmaet udviklet sig til i høj grad også at være en rådgivnings- og servicepartner.

Gennem årene har vi opbygget en bred kundekreds, og vi fungerer som agent og samarbejdspartner for en række højteknologiske leverandører i Europa. Vi har fokus på at skabe enkelt- og totalløsninger, der efterkommer de krav, der stilles i plastindustrien.

I 2008 blev ejerskabsforholdet overtaget af Pernille og Ulrik Gert Nielsen. I 2010 blev firmaet yderligere konsolideret, da man købte det svenske Swiss Systems AB beliggende i Tyresö ved Stockholm. Hermed overtog man markeder i Sverige, Norge og Finland. I dag tilbyder SAXE Hansen et komplet produktprogram til sprøjtestøbning, extrudering og dekorering af plast.
 Also read...
16 November 2010
Fire fine bud på automationsløsninger
8 September 2009
Fra Skagen til de thailandske fabriksgulve
3 August 2009 kl. 11:00
Plast temadag for medicinalindustrien
21 March 2006
En verden af muligheder
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk