Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 6. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

KraussMaffei og SAXE Hansen slår sig sammen
28. juni 2012 kl. 10:30 / Metal
Print Tip Debat
Virksomhedssammenlægning i Europa åbner dørene for nye samarbejdsmuligheder i Danmark. KraussMaffei Group har fra april 2012 valgt at sammenlægge sprøjtestøbeaktiviteterne hos KraussMaffei og Netstal i én enhed for at optimere værdierne, innovationen og effektiviseringen af virksomhederne.
Sammenlægningen i KraussMaffei Group har betydet at SAXE Hansen, forhandler af Netstal maskiner i Danmark, og KM Maskiner, forhandlere af KraussMaffei maskiner i Danmark, har valgt også at indgå et samarbejde, så de fra den 1. august bliver én samlet virksomhed i SAXE Hansen.
Begge virksomheder ser det som en fantastisk mulighed for at skabe en samlet og optimeret virksomhedsorganisation. Med sammenlægningen af virksomhederne skabes der en bred serviceorganisation, hvor der er plads til specialisering, så kunderne hurtigere kan få dækket deres konkrete ønsker og behov. mola
 
 
Vis originalbillede
Om SAXE Hansen:
SAXE Hansen, tidligere H. Saxe Hansen A/S, blev i 1967 grundlagt af Henning Saxe Hansen som et traditionelt handelsfirma. Henning Saxe Hansen var inden opstarten kendt i plastbranchen, og fik derigennem agenturerne for de kendte virksomheder Netstal-Machinen AG og Luigi Bandera S.p.A. Siden da har firmaet udviklet sig til i høj grad også at være en rådgivnings- og servicepartner.

Gennem årene har vi opbygget en bred kundekreds, og vi fungerer som agent og samarbejdspartner for en række højteknologiske leverandører i Europa. Vi har fokus på at skabe enkelt- og totalløsninger, der efterkommer de krav, der stilles i plastindustrien.

I 2008 blev ejerskabsforholdet overtaget af Pernille og Ulrik Gert Nielsen. I 2010 blev firmaet yderligere konsolideret, da man købte det svenske Swiss Systems AB beliggende i Tyresö ved Stockholm. Hermed overtog man markeder i Sverige, Norge og Finland. I dag tilbyder SAXE Hansen et komplet produktprogram til sprøjtestøbning, extrudering og dekorering af plast.
 Læs også...
16. november 2010
Fire fine bud på automationsløsninger
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk